Fotbal international

AC Milan REVINE în TOP! Italienii anunţă transferul lui Zlatan Ibrahimovic

UPDATE 14:53 / Corriere dello Sport scrie că AC Milan a ajuns la un acord cu Zlatan Ibrahimovic, însă mai rămîne ca şi cluburile să se înţeleagă. Suedezul a declarat că orice e posibil,...
Autor: Marian Popovici | 12.06.2015 | 14:58
AC Milan REVINE în TOP! Italienii anunţă transferul lui Zlatan Ibrahimovic

UPDATE 14:53 / Corriere dello Sport scrie că AC Milan a ajuns la un acord cu Zlatan Ibrahimovic, însă mai rămîne ca şi cluburile să se înţeleagă. Suedezul a declarat că orice e posibil, însă că deocamdată e jucătorul lui PSG.

Italienii scriu că transferul e foarte aproape de a se realiza, mai ales că e improbabil ca Zlatan să continue în Franţa după episodul de la finalul meciului cu Bordeaux cînd a declarat că Franţa: “E o ţară de rahat, care nu merită o echipă precum PSG”. 

***********************************

Miliardarul chinez Mr. Bee a preluat cu 500 de milioane de euro,  48% din acţiunile clubului AC Milan. Rossonerri vor să revină în fruntea Serie A odată cu acestă nouă infuzie de capital. Oficialii de pe San Siro au rezolvat deja prima mutare a verii. Atacantul lui FC Porto, Jackson Martinez a fost acontat cu 35 de milioane de euro. 

Mai mult, Silvio Berlusconi vrea să îl readucă la club şi pe Zlatan Ibrahimovic. Impresarul suedezului, Mino Raiola, a declarat că sînt şanse mari ca afacerea să se facă, mai ales că Zlatan ar fi încîntat de posibilitatea unei reveniri pe San Siro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!