Sport

AC Milan – Salzburg 4-0, în etapa 6 din grupele Champions League. Tătăruşanu a închis poarta “diavolilor”. Cum arată clasamentele finale

Vezi aici în format LIVE stream AC Milan - Salzburg precum și alte meciuri din etapa 6 din grupele Champions League de miercuri, 2 noiembrie.
02.11.2022 | 23:59
AC Milan  Salzburg 40 in etapa 6 din grupele Champions League Tatarusanu a inchis poarta diavolilor Cum arata clasamentele finale
Giroud a marcat în AC Milan - Salzburg
ADVERTISEMENT
02-11-2022
19:54

Grupa H a oferit cel mai nebun final al etapei a 6-a

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Grupa E – Chelsea şi AC Milan merg în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce RB Salzburg coboară în barajul din Europa League. Dinamo Zagreb a fost eliminată.

Grupa G – Manchester City şi Borussia Dortmund merg în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce Sevilla coboară în barajul din Europa League. FC Copenhaga a fost eliminată.

Grupa H – PSG şi Benfica merg în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce Juventus coboară în barajul din Europa League. Maccabi Haifa a fost eliminată. 

Grupa H a oferit şi cea mai nebună situaţie, după ce PSG şi Benfica au terminat la egalitate de puncte. Rezultatele directe erau aceleaşi, 1-1 şi 1-1, iar golaverajul era şi în acest caz egal, +9. Diferenţa a fost făcută la numărul de goluri marcate în deplasare. Benfica a avut 8 reuşite şi s-a clasat pe primul loc, în timp ce PSG doar 6, astfel că a coborât pe locul 2.

clasamente

FINAL AC Milan – Salzburg 4-0 (Giroud 14, 57, Krunic 47, Messias 90+1)

Min. 90+1: GOOOL AC Milan! Junior Messias finalizează o acțiune personală pe contraatac.

Min. 57: GOOOL AC Milan! Leao traversează tot terenul, centrează în fața porții, Dedic nu reușește să respingă, iar Giroud face dubla, din 6 metri.

Min. 47: GOOOL AC Milan! Centrare a lui Rebic din banda dreaptă, Giroud îi pasează cu capul lui Krunic, care înscrie prin același procedeu primul său gol în Liga Campionilor.

Min. 29: Okafor cade în careu, după o intervenție a lui Kalulu. Lahoz lasă jocul să continue, iar decizia sa este confirmată de VAR.

Min. 26: Giroud înscrie, reluând în poartă o minge respinsă în față de Kohn, după un șut puternic, de la distanță, al lui Theo Hernandez. Reușita este anulată însă pentru ofsaid.

Min. 14: GOOOL AC Milan! Giroud finalizează cu o lovitură de cap o centrare perfectă după o lovitură de colț.

FINAL Juventus – PSG 1-2 (Bonucci 39 / Mbappe 13, Mendes 69)

Min. 78: Locatelli reuşise să marcheze, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Min. 69: GOOOL PSG! Mbappe l-a găsit perfect pe Nuno Mendes, care a înscris după o cursă în bandă.

Min. 39: GOOOL Juventus! Juan Cuadrado trimite cu capul în faţa porţii de unde Leonardo Bonucci înscrie.

Min. 13: GOOOL PSG! Kylian Mbappe deschide scorul cu un şut de la 20 de metri.

FINAL Chelsea – Dinamo Zagreb 2-1 (Sterling 18, Zakaria 30 / Petkovic 7)

Min. 30: GOOOL Chelsea! Denis Zakaria întoarce scorul pentru londonezi.

Min. 18: GOOOL Chelsea! Sterling a depăşit uşor doi fundaşi ai croaţilor şi egalează după centrarea lui Aubameyang.

Min. 7: GOOOL Dinamo Zagreb! Fără marcaj, Bruno Petkovic deschide scorul cu o lovitură cu capul.

FINAL FC Copenhaga – Borussia Dortmund 1-1 (Haraldsson 41 / T. Hazard 23)

Min. 41: GOOOL FC Copenhaga! Hakon Haraldsson egalează cu un şut din interiorul careului.

Min. 23: GOOOL Borussia Dortmund! Thorgan Hazard deschide scorul cu un şut deviat, dar faza a fost analizată cu sistemul VAR. Până la urmă, reuşita belgianului a fost validată.

FINAL Manchester City – FC Sevilla 3-1 (Lewis 52, J. Alvarez 73, Mahrez 83 / Rafa Mir 31)

Min. 83: GOOL Manchester City! Riyad Mahrez înscrie cu un șut din careu, după recuperarea lui Julian Alvarez.

Min. 73: GOOOL Manchester City! Julian Alvarez o aduce pe campioana Angliei în avantaj. Proaspăt intrat, Kevin De Bruyne îl lansează pe fotbalistul argentinian, iar acesta marchează după ce îl depășește pe Bono, portarul Sevillei.

Min. 52: GOOOL Manchester City! Rico Lewis, fundașul dreapta în vârstă de 17 ani, a înscris la colțul scurt cu un șut puternic.

Min. 31: GOOOL Sevilla! Rafa Mir deschide scorul pentru oaspeţi. Fotbalistul iberic a fost lăsat liber în careu și a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner.

Min. 2: Șansă uriașă de gol pentru Manchester City în startul meciului. Tânărul Cole Palmer a fost aproape să plaseze mingea în vinclul porții cu un șut din careu.

FINAL Maccabi Haifa – Benfica 1-6 (Chery 26 / Ramos 20, Musa 59, Grimaldo 69, Rafa Silva 73, H. Araujo 88, J. Mario 90+2)

Min. 90+2: GOOOL Benfica! Joao Mario face 6-1 şi portughezii urcă pe locul 1 în Grupa H cu ajutorul golurilor mai multe marcate în deplasare.

Min. 88: GOOOL Benfica! După un meleu în careu, Henrique Araujo a reuşit să marcheze.

Min. 73: GOOOL Benfica! Rafa Silva duce scorul la 4-1 şi Benfica şi-a asigurat victoria.

Min. 69: GOOOL Benfica! Alejandro Grimaldo majorează scorul cu un şut dintr-o lovitură liberă.

Min. 59: GOOOL Benfica! Petar Musa îi readuce în avantaj pe portughezi.

Min. 26: GOOOL Maccabi Haifa! Tjarron Chery a egalat din penalty. Lovitura de la 11 metri a fost acordată după consultarea sistemului VAR.

Min. 20: GOOOL Benfica! Goncalo Ramos înscrie după o pasă venită de la Nicolas Otamendi.

02-11-2022
18:52

Echipele de start pentru AC Milan - Salzburg şi Juventus - PSG

AC Milan: Tătăruşanu – Kalulu, Kjaer, Tomori, Hernandez – Tonali, Bennacer – Rebic, Krunic, Leao – Giroud. Antrenor: S. Pioli.

RB Salzburg: Kohn – Dedic, Solet, Pavlovic, Wober – Seiwald, Gourna, Kjaergaard – Sucic – Adamu, Okafor. Antrenor: M. Jaissle.


Juventus: Szczesny – Gatti, Bonucci, Alex Sandro – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Miretti – Milik. Antrenor: M. Allegri.

PSG: Donnarumma- Hakimi, Ramos, Marquinhos, Bernat – Vitinha, Verratti, Ruiz Soler – Messi, Mbappé. Antrenor: C. Galtier.

02-11-2022
17:42

Real Madrid a câştigat Grupa F din Champions League

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

După meciurile din etapa a 6-a, Real Madrid şi RB Leipzig s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Şahtior Doneţk va merge în barajul pentru optimile de finală din Europa League, iar Celtic a fost eliminată din cupele europene.

grupa f

FINAL Real Madrid – Celtic Glasgow 5-1 (Modric 6, Rodrygo 20, Asensio 51, Vinicius 61, Valverde 71 / Jota 84)

Min. 84: GOOOL Celtic! Jota înscrie cu o execuţie frumoasă din lovitură liberă.

Min. 71: GOOOL Real Madrid! Lucas Vazquez i-a pasat lui Valverde, iar acesta a marcat al cincilea gol al meciului cu un şut superb din marginea careului.

Min. 61: GOOOL Real Madrid! Valverde l-a găsit perfect pe Vinicius, care l-a învins din careul mic, cu o deviere, pe portarul scoţienilor.

Min 51: GOOOL Real Madrid! Marcos Asensio majorează scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 35: Thibaut Courtois a parat lovitura de la 11 metri a lui Josip Juranovic.

Min. 20: GOOOL Real Madrid! Rodrygo transformă la rândul lui o lovitură de la 11 metri. Matthew O’Riley a comis un henţ în careu, însă Stéphanie Frappart a avut nevoie de sistemul VAR pentru a acorda penalty-ul.

Min. 6: GOOOL Real Madrid! Luka Modric a transformat perfect o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost dictat de Stéphanie Frappart după ce Moritz Jenz a comis un henţ în careu.

FINAL Șahtior Donețk – Leipzig 0-4 (Nkunku 10, An. Silva 50, Szoboszlai 63, Bondar 68)

Min. 68: GOOOL Leipzig! Recent intrat pe teren, Olmo primește o pasă de la Kevin Kampl, după o lovitură liberă, și înscrie cu un șut ”covrig” la colțul lung. Valeri Bondar este creditat cu golul de 4-0, pentru că a deviat balonul trimis de Olmo.

Min. 63: GOOOL Leipzig! Dominik Szoboszlai reușește să finalizeze din pasa excelentă a lui Nkunku.

Min. 55: Lassina Traore este stopat în ultima clipă într-o acțiune periculoasă a celor de la Şahtior. Tușierul arată ofsaid, există și suspiciuni legate de un posibil penalty, însă oficialii VAR decid că jucătorul ucrainenilor a fost în afara jocului.

Min. 50: GOOOL Leipzig! Andre Silva finalizează o acțiune prelungită de atac a echipei germane, profitând de ezitări în lanț ale defensivei ucrainenilor.

Min. 10: GOOOL Leipzig! Sudakov greșește în propria jumătate, germanii interceptează, Nkunku îl găsește pe Werner, care șutează cu latul, Trubin respinge, însă doar până la același Nkunku, care deschide scorul.

02-11-2022
16:40

Echipele de start pentru Real Madrid - Celtic

Real Madrid: Courtois – Mendy, Alaba, Militao, Carvajal – Kroos, Modric Valverde – Asensio, Vinicius, Rodrygo. Antrenor: C. Ancelotti.

Celtic: Hart – Juranovic, Jenz, Starfelt, Taylor – O’Riley, Hatate, Mooy – Maeda, Abada, Kyogo. Antrenor: A. Postecoglou.

Miercuri, 2 noiembrie, se încheie etapa 6 (ultima) din faza grupelor din Champions League, cu partide din cadrul grupelor E, F, G și H iar meciul considerat cap de afiș este AC Milan – Salzburg, care va stabili a doua echipă calificată în primăvara competiției din cadrul grupei E.  Şapte dintre cele opt meciuri ale serii vor fi transmise la TV, în România, ca de obicei, pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

AC Milan – Salzburg, meciul serii în etapa 6 din grupele Champions League. Programul partidelor de azi, 2 noiembrie 2022

În mod indiscutabil meciul care arde în ultima etapă (a 6-a) din grupele Champions League este AC Milan – Salzburg din cadrul grupei E, pentru că acolo se va juca pentru calificarea în optimile de finală de pe locul 2. Alte partide atractive vor fi în grupa H, unde după ce a ratat accesul la primele două locuri, Juventus tremură acum și pentru prezența în 16-imile Europa League, de pe locul 3, fiind la egalitate de puncte cu Maccabi Haifa.

ADVERTISEMENT

Așadar, după AC Milan – Salzburg în top ar urma Juventus – PSG și Maccabi Haifa – Benfica. iar apoi putem evidenția și meciurile din grupa F, Real Madrid – Celtic, unde spaniolii trebuie să bată pentru a fi siguri de primul loc și, mai ales Șahtior Donețk – Leipzig, pentru că deja ucrainenii s-au impus în Germania și dacă o fac și acum vor merge de pe locul 2 în primăvara Champions League.

Real Madrid – Celtic Glasgow (ora 19:45 grupa F)

Șahtior Donețk – Leipzig (ora 19:45 grupa F) – se joacă la Varșovia

Chelsea – Dinamo Zagreb (grupa E ora 22:00)

AC Milan – Salzburg (grupa E ora 22:00)

FC Copenhaga – Borussia Dortmund (grupa G ora 22:00)

Manchester City – FC Sevilla (grupa G ora 22:00)

Maccabi Haifa – Benfica (grupa H ora 22:00)

Juventus – PSG (grupa H ora 22:00)

Cine transmite la TV AC Milan – Salzburg și alte șase meciuri de miercuri, 2 noiembrie, din etapa 6 a grupelor Champions League

Șapte dintre cele opt meciuri din data de miercuri, 2 noiembrie 2022, din etapa 6 a grupelor Champions League, vor fi transmise la TV. Partidele pot fi urmărite pe posturile Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport. Singurul jo care nu va putea fi vizionat pe micile ecrane este FC Copenhaga – Borussia Dortmund din grupa G, o partidă fără nici o miză, în afara celei financiare, danezii urmând a termina ultimii chiar dacă vor câștiga iar germanii fiind calificați mai departe de pe locul 2.

ADVERTISEMENT

De asemeni, toată acțiunea din cele șapte meciuri care vor fi transmise în direct la televizor pe cele trei canale de sport specializate, care au obținut drepturile pentru Champions League, precum și din partida FC Copenhaga – Borussia Dortmund va putea fi urmărită intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Real Madrid – Celtic Glasgow (ora 19:45 grupa F Digi Sport 1, Orange Sport 2, Prima Sport 1)

Șahtior Donețk – Leipzig (ora 19:45 grupa F Digi Sport 2, Orange Sport 3, Prima Sport 2)

AC Milan – Salzburg (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 3)

Chelsea – Dinamo Zagreb (Orange Sport 4, Prima Sport 4)

Manchester City – FC Sevilla (ora 22:00 grupa G Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 2)

Juventus – PSG (ora 22:00 grupa H Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Maccabi Haifa – Benfica (ora 22:00 grupa H Digi Sport 4 

Toate informațiile despre AC Milan – Salzburg de miercuri, 2 noiembrie, în etapa 6 din grupele Champions League

Campioana Italiei vine după un duș rece în Serie A, înfrângere cu 1-2 pe terenul lui Torino și are pentru a merge mai departe de pe locul 2 două variante: victoria sau un rezultat de egalitate. Austriecii sunt cu spatele la zid, pentru ei doar succesul putându-i salva. Mai mult, deși probabilitatea este redusă, dacă vor pierde pe San Siro și Dinamo Zagreb se va impune la Londra, cu Chelsea, care deja a câștigat grupa, vor termina pe locul 4 și croații vor continua în Europa League.

ADVERTISEMENT

Foarte probabil Ciprian Tătărușanu va continua să rămână între buturile rossonerilor și la acest meci deși titularul francez Maignan și-a reluat pregătirile, dar rămâne la stadiul de incert. Milan va fi fără accidentații Calabria, Florenzi, Saelemaeckers și Dest dar oaspeții au o listă și mai lungă, de opt jucători, alți trei fiind incerți.

Totul despre Juventus – PSG, Maccabi Haifa – Benfica și Șahtior Donețk partide din etapa a 6-a din grupele Champions League care se joacă miercuri, 2 noiembrie

Cu excepția meciurilor din grupa G, care nu au absolut nici o miză, FC Copenhaga – Borussia Dortmund și Manchester City – FC Sevilla, celelate jocuri din grupele F și H nu se dispută de plăcere. În grupa F miza este locul 1, Real Madrid fiind calificată, dar dacă Leipzig bate pe Șahtior și spaniolii fac egal sau pierd acasă cu Celtic atunci germanii vor termina primii. Însă Leipzig nu are deloc meci ușor, la Varșovia, cu Șahtior Donețk, care i-a bătut chiar în Germania, cu 4-1, în prima etapă. Un nou succes ucrainean califică pe mai departe echipa din țara războiului!

ADVERTISEMENT

În grupa H miza e ceva mai mică, doar pentru locul 3, PSG și Benfica fiind calificate, între ele putând exista doar orgoliul cine va fi prima în grupă. În schimb Juventus și Maccabi Haifa, cu 3 puncte fiecare, au ca obiectiv locul 3, care duce în primăvara Europa League. Italienii, cu mulți absenți, riscă serios să iasă definitiv din cupe în acest sezon.

ADVERTISEMENT