Fotbal international

AC Milan vrea să dea lovitura în vară! Italienii anunţă mutarea iminentă

AC Milan are un nou sezon dezamăgitor în Serie A. Italienii se gândesc deja la stagiunea următoare şi sunt gata să facă un prim transfer.
Autor: Razvan Nicolae | 26.12.2017 | 17:24
AC Milan vrea să dea lovitura în vară! Italienii anunţă mutarea iminentă

AC Milan a cheltuit 194 de milioane de euro în vară, însă achiziţiile nu au dus echipa acolo unde conducătorii visau. Oficialii milanezi se gândesc deja la strategia pentru sezonul viitor, iar prima ţintă este Pepe Reina.

Gianluigi Donnarumma are şanse mici să râmână la AC Milan, după ce conflictul cu fanii s-a acutizat. Conducătorii echipei antrenate de Gennaro Gattuso s-au orientat către Pepe Reina, iar presa italiană scrie că mutarea este una iminentă.

AC Milan nu a făcut un anunţ oficial

Chiar dacă nu a fost făcut un anunţ oficial, Napoli caută deja un înlocuitor pentru portarul de 35 de ani. Pepe Reina este unul dintre jucătorii de bază ai napoletanilor, acesta ratând un singur meci în acest sezon.

În trecut, Pepe Reina a evoluat pentru Barcelona, Villarreal, Liverpool, Bayern Munchen şi Napoli. Portarul de 35 de ani a obţinut până în prezent şase trofee, patru dintre ele fiind obţinute în perioada în care a jucat pentru “cormorani”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!