Sport

AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic, însă numai cu o condiție!

Presa din Italia anunță că AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic, care urmează să expire la finalul actualului sezon, însă numai cu o condiție.
21.04.2022 | 15:14
AC Milan vrea sa prelungeasca intelegerea cu Zlatan Ibrahimovic insa numai cu o conditie
Presa din Italia anunță că AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic, care urmează să expire la finalul actualului sezon, însă numai cu o condiție
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a revenit la AC Milan, în ianuarie 2020, liber de contract, de la Los Angeles Galaxy. Contractul acestuia cu formația din Serie A urmează să expire la finalul actualului sezon.

AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic

Potrivit Gazzetta dello Sport, fondul de investiții Investcorp, care se află în negocieri avansate pentru a o cumpăra pe AC Milan, dorește să-l păstreze pe Zlatan Ibrahimovic și din vară, însă numai cu o condiție.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că șefii Investcorp vor ca Ibrahimovic să accepte o micșorare a salariului cu aproximativ două treimi. În prezent, atacantul suedez câștigă șapte milioane de euro net, anual, la formația milaneză.

Viitorul lui Imbrahimovic, la AC Milan, este incert, însă jurnaliștii italieni anunță că directorul tehnic Paolo Maldini urmează să aibă o întâlnire cu acesta, pentru a negocia termenii noului contract.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a transmis un mesaj indirect, cel mai probabil, conducerii de la AC Milan, pe contul personal de Instagram. Acesta a postat un clip în care trage la poartă alături de mesajul: „Eu decid când mă opresc, așa cum decid că mingea galbenă te va lovi”.

Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să se retragă

Recent, Zlatan Ibrahimovic a declarat faptul că nu se gândește la retragere, deși în luna octombrie, va împlini 41 de ani.

ADVERTISEMENT

„Viitorul nu este încă scris, nu îmi fac planuri, să vedem ce se întâmplă. Nu intenționez să mă retrag și apoi să spun că aș fi putut continua, pentru că aș regreta pentru tot restul vieții mele. Vreau să joc cât mai mult timp.

Realitatea este că voi juca până voi vedea pe cineva mai bun decât mine, dar acum joc în continuare… Știu că într-o zi mă voi opri și că nu voi mai avea acea adrenalină. În fiecare zi ne trezim, ne pregătim, ne antrenăm, mâncăm și ne odihnim. A doua zi e la fel.

ADVERTISEMENT

Faci aceste lucruri timp de 20 de ani și primești adrenalină în schimb. Când te oprești brusc, totul lipsește, așa că trebuie să începi de la zero și să cauți ceva nou”, a declarat, recent, Zlatan Ibrahimovic, pentru Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde