Sport

AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic, însă numai cu o condiție!

Presa din Italia anunță că AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic, care urmează să expire la finalul actualului sezon, însă numai cu o condiție.
21.04.2022 | 15:14
AC Milan vrea sa prelungeasca intelegerea cu Zlatan Ibrahimovic insa numai cu o conditie
Presa din Italia anunță că AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic, care urmează să expire la finalul actualului sezon, însă numai cu o condiție
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a revenit la AC Milan, în ianuarie 2020, liber de contract, de la Los Angeles Galaxy. Contractul acestuia cu formația din Serie A urmează să expire la finalul actualului sezon.

AC Milan vrea să prelungească înțelegerea cu Zlatan Ibrahimovic

Potrivit Gazzetta dello Sport, fondul de investiții Investcorp, care se află în negocieri avansate pentru a o cumpăra pe AC Milan, dorește să-l păstreze pe Zlatan Ibrahimovic și din vară, însă numai cu o condiție.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că șefii Investcorp vor ca Ibrahimovic să accepte o micșorare a salariului cu aproximativ două treimi. În prezent, atacantul suedez câștigă șapte milioane de euro net, anual, la formația milaneză.

Viitorul lui Imbrahimovic, la AC Milan, este incert, însă jurnaliștii italieni anunță că directorul tehnic Paolo Maldini urmează să aibă o întâlnire cu acesta, pentru a negocia termenii noului contract.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a transmis un mesaj indirect, cel mai probabil, conducerii de la AC Milan, pe contul personal de Instagram. Acesta a postat un clip în care trage la poartă alături de mesajul: „Eu decid când mă opresc, așa cum decid că mingea galbenă te va lovi”.

Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să se retragă

Recent, Zlatan Ibrahimovic a declarat faptul că nu se gândește la retragere, deși în luna octombrie, va împlini 41 de ani.

ADVERTISEMENT

„Viitorul nu este încă scris, nu îmi fac planuri, să vedem ce se întâmplă. Nu intenționez să mă retrag și apoi să spun că aș fi putut continua, pentru că aș regreta pentru tot restul vieții mele. Vreau să joc cât mai mult timp.

Realitatea este că voi juca până voi vedea pe cineva mai bun decât mine, dar acum joc în continuare… Știu că într-o zi mă voi opri și că nu voi mai avea acea adrenalină. În fiecare zi ne trezim, ne pregătim, ne antrenăm, mâncăm și ne odihnim. A doua zi e la fel.

ADVERTISEMENT

Faci aceste lucruri timp de 20 de ani și primești adrenalină în schimb. Când te oprești brusc, totul lipsește, așa că trebuie să începi de la zero și să cauți ceva nou”, a declarat, recent, Zlatan Ibrahimovic, pentru Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT