Academia de Poliţie REZULTATE 2016. S-au publicat notele la Academia de Poliţie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
08/08/2016, 10:10
Academia de Poliţie REZULTATE 2016. S-au publicat notele la Academia de Poliţie

Academia de Poliţie REZULTATE 2016. Rezultatele la Academia de Poliţie 2016 vor fi publicate pe realitatea.net şi le site-ul acedemiadepolitie.ro/admitere luni, 8 august. În perioada 8-9 august cei nemulţumiţi de rezultatele obţinute la examenul scris pot depune contestaţii, iar rezultatele finale după contestaţii se vor afişa pe 9 august. Rămâneţi pe Realitatea.net pentru a afla cele mai noi informaţii despre admiterea, probele scris şi rezultatele la Academia de Poliţie 2016.

Academia de Poliţie REZULTATE 2016. După finalizarea înscrierilor cea mai mare concurenţă este la Facultatea de Poliţie unde sunt 11,16 candidaţi pe loc, existând însă şi locuri pentru minorităţile naţionale unde nu s-a înscris niciun candidat.

Academia de Poliţie REZULTATE 2016. La Facultatea de Poliţie s-au înscris 2.132 de candidaţi pentru cele 191 de locuri scoase la concurs, ceea ce arată că 11,16 absolvenţi de liceu concurează pentru un loc.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×