Carousel hot news

Sâmbătă se joacă Rapid vs Rapid! Pancu: “Nu m-aş duce la un astfel de meci!”

Etapa următoare din Liga a 4-a programează meciul dintre AFC Rapid şi Academia Rapid, primul duel ciudat din fotbalul românesc, unde ambele formaţii susţin că sunt continuatoarele de drept ale...
23.09.2017 | 16:33
Sâmbătă se joacă Rapid vs Rapid! Pancu:

Etapa următoare din Liga a 4-a programează meciul dintre AFC Rapid şi Academia Rapid, primul duel ciudat din fotbalul românesc, unde ambele formaţii susţin că sunt continuatoarele de drept ale fostei campioane a României. Situaţia creată îl pune în dificultate până şi pe Daniel Pancu, fosta glorie a vechiului Rapid, actualmente director tehnic la Academia Rapid. El recunoaşte că meciul este hilar şi că pentru fanii rapidişti este o situaţie cât se poate de delicată.

”Este foarte multă energie dusă în altă parte. Sâmbăta viitoare e AFC Rapid cu Academia Rapid. Normal, am spus că nu am cum să joc un meci împotriva Rapidului. După aceea, m-am gândit mai bine, asta ar însemna că nu recunosc echipa la care joc acum, proiectul în care sunt implicat. Nici nu ştiu ca suporter cum te simţi. Eu, unul, nu m-aş duce la un astfel de meci!”, a declarat, la TV Digi Sport, Daniel Pancu, ajuns la vârsta de 40 de ani şi care încă mai evoluează şi în unele partide ale celor de la Academia Rapid. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Academia Rapid – AFC Rapid, întâlnirea celor două pretendente la “moştenirea” vechiului Rapid

Problemele legate de marca Rapid sunt departe de a fi finalizate şi asta din cauza faptului că licitaţia care ar fi trebuit să aibă loc toamna aceasta pentru marcă a fost amânată pentru un termen nedeterminat. Fiecare dintre cele două entităţi susţine faptul că este continuatoarea echipei cu trei titluri de campioană în Liga 1. Pentru licitaţia, care urma să aibă loc în această toamnă, era înscrisă Academia Rapid, asta după ce intenţia lui Dan Tudorache de a implica Primăria Sectorului 1 în acest proiect a fost respinsă de consilierii locali.

Academia Rapid ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a 4-a, după AS Tricolor şi CSA Steaua, învingând în etapa anterioară pe FC Dinamo Bucuresti, cu 2-0. În schimb, AFC Rapid este abia pe locul 11, din 16 echipe înscrise în această ligă, pierzând în ultima etapă cu 2-4 în faţa liderului AS Tricolor. Cu siguranţă, însă, confruntarea dintre cele două grupări “rapidiste” va stârni un interes uriaş – şi nu doar în rândul suporterilor “vişinii”, indiferent de locurile ocupate în clasament de cele două echipe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri