Cele mai citite

Probleme la Academia Rapid? Prima reacţie oficială a clubului

După anunţul că Primăria Sectorului 1 nu va mai finanţa fotbalul anul viitor, preşedintele Academiei Rapid, Ovidiu Burcă, a ieşit public pentru a-i linişti pe fani.
19.12.2017 | 15:24
Probleme la Academia Rapid? Prima reacţie oficială a clubului

Vestea conform căreia Primăria Sectorului 1 ar fi anulat luni toate investiţiile pentru 2018, fie că era vorba despre străzi, canalizare, şcoli, spitale sau sport, nu a căzut deloc bine fanilor Academiei Rapid, care aşteptau finanţare pentru fotbal din partea oficialităţilor pentru a avea un drum cât mai uşor spre Liga 3.

Incertitudinea nu a durat decât 24 de ore, pentru că, marţi, preşedintele Ovidiu Burcă, a prezentat viitorul Rapidului într-o altă perspectivă, afirmând că proiectul merge fără probleme înainte.

Academia Rapid nu depinde de sprijinul autorităţilor locale

“Am văzut acea ştire. Nu e nici pe departe aşa. Primăria Sectorului 1, până la acest moment, nu a finanţat acest proiect. Este partenerul nostru de imagine. Nu ştiu ce s-a dezbătut în şedinţa de luni. Proiectul nostru merge înainte, suporterii noştri nu trebuie să-şi facă griji. Noi avem sponsori deja. Ştirea a fost prezentată precum ceva tragic. Repet, nu am primit niciun fel de finanţare din partea autorităţilor locale. Cum ne vom descurca până acum, aşa ne vom descurca şi înainte”, a spus Burcă la Telekom Sport.

Nici în privinţa licitaţiei pentru marca Rapid, fanii “alb-vişiniilor” nu ar trebui să aibă emoţii. “Cu licitaţia, de fiecare dată când trece un termen se scade 10 la sută din sumă. Noi suntem interesaţi, dar ne vom prezenta când se va ajunge la un preţ corect”, a mai afirmat Ovidiu Burcă, preşedintele Academiei Rapid.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri