E oficial! Dragnea sprijină Rapidul! “Asta mi-a promis!”

Luana Martinescu   
în Fotbal intern
16/03/2018, 11:41
E oficial! Dragnea sprijină Rapidul! “Asta mi-a promis!”

Academia Rapid are parte de o susţinere mai mare decât se credea până acum. Deşi Primăria Sectorului 1 nu a reuşit să cumpere palmaresul Rapidului şi să-l “livreze” către echipa care activează în Liga a patra din cauza sumei imense cerute la licitaţie, vişiniii au parte de sprijin din partea şefului PSD, Liviu Dragnea. 

Cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. “Ce vreau să mai spun… Ştiţi cum vreau eu să vă sprijine politicul (n.r. – li se adresa lui Daniel Pancu şi Daniel Niculae, prezenţi şi ei în studiou)? Ca baza Pro Rapid să ajungă cât mai repede la Primăria Sectorului 1! E adevărat, preşedintele Dragnea, că tot aţi vorbit de el, mi-a promis că va ajunge (n.r. – baza) în acest retur de campionat”, au fost vorbele lui Tudorache către Nae Stanciu, noul manager general al echipei, la Realitatea TV. 

Academia Rapid e la trei puncte de CSA Steaua

Academia Rapid este în acest moment pe locul secund în seria bucureşteană a Ligii a patra, la trei puncte distanţă de primul loc, care este ocupat de CSA Steaua. Doar câştigătoarea seriei va putea ataca promovarea în Liga a treia, urmând să joace un baraj cu formaţia care va lua primul loc în seria din judeţul Giurgiu.   

Închide ×