Fotbal intern

GALERIE FOTO. Rapidiştii au noi echipamente de joc. Cum arată tricourile în care vor juca Pancu şi Niculae

Academia Rapid, liderul din Liga 4, are un nou echipament de joc. Giuleştenii şi-au prezentat noile tricouri pe pagina oficială de Facebook a clubului, iar suporterii echipei au primit cu această...
04.11.2017 | 08:24
GALERIE FOTO Rapidistii au noi echipamente de joc Cum arata tricourile in care vor juca Pancu si Niculae

Academia Rapid, liderul din Liga 4, are un nou echipament de joc. Giuleştenii şi-au prezentat noile tricouri pe pagina oficială de Facebook a clubului, iar suporterii echipei au primit cu această ocazie o veste care îi va bucura. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Academia Rapid – Metaloglobus 2 se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, în etapa a 12-a din Liga 4. Cu această ocazie, jucătorii antrenaţi de Constantin Schumacher vor evolua în noul echipament de joc. Noile tricouri au fost prezentate pe pagina oficială de Facebook a clubului, iar fanii au primit o veste bună. Astfel, conducerea Academiei Rapid vrea să dea drumul la un magazin online de unde suporterii să-şi poată cumpăra echipamentele cu sigla echipei din Liga 4. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pancu, mulţumit de noul echipament de la Academia Rapid

Astăzi s-au pus bazele parteneriatului tehnic între 14Fourteen şi Academia Rapid. În cadrul conferinţei de presă desfăşurate în Giuleşti, s-a prezentat oficial echipamentul de joc pentru sezonul 2017-2018. Din partea sponsorului nostru tehnic, firma elveţiană Fourteen, a fost prezent la eveniment CEO-ul acesteia, domnul Andrea Picciau. Facem toate eforturile pentru fanii nostri, astfel încât să putem lansa cât mai repede atât magazinul online cât şi pe cel de la Stadionul Giuleşti. Până la sfârşitul turului de campionat, vă promitem să revenim cu surprize din cele mai placute! FORŢA RAPID! FORŢA GIULEŞTINA!”, se arată în mesajul postat de rapidişti pe Facebook.

Daniel Pancu a declarat că este un vis împlinit pentru el şi că este mulţumit de noul echipament de joc. M-am apucat de fotbal datorită acestui echipament. L-am văzut la Ovidiu Burcă la birou în vară, când se puneau la punct detaliile noului proiect de la Rapid. E un vis împlinit pentru mine, e o culoare extraordinară, pot să vă spun că mă simt împlinit”, a declarat Daniel Pancu.

Tags: