Carousel hot news

Rapidiştii se revoltă înainte de licitaţia pentru brand: “Plătim un preţ corect, nu sume astronomice!”

Licitaţia pentru brandul "Rapid" are loc săptămâna viitoare, iar Academia Rapid, echipă din Liga 4, va participa. Anunţul a fost făcut de Ovidiu Burcă, preşedintele formaţiei care evoluează...
01.11.2017 | 09:35
Rapidiştii se revoltă înainte de licitaţia pentru brand:
ADVERTISEMENT

Licitaţia pentru brandul “Rapid” are loc săptămâna viitoare, iar Academia Rapid, echipă din Liga 4, va participa. Anunţul a fost făcut de Ovidiu Burcă, preşedintele formaţiei care evoluează în al patrulea eşalon fotbalistic din România.

Adunarea Creditorilor a anunţat că licitaţia pentru brandul “Rapid” va începe de la 3,4 milioane de euro, de opt ori mai mult decât se stabilise iniţial. Ovidiu Burcă a reacţionat imediat după ce a auzit suma astronomică cerută. Oficialul rapidist a declarat că suma cerută iniţial, 406.000 de euro, era una corectă şi că nu doreşte să plătească o sumă mai mare. Acesta a precizat că banii ceruţi în prezent ar putea să fie foloiţi pentru formarea de jucători. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Burcă anunţă un plan B pentru Academia Rapid

400.000 de euro era o valoare acceptabilă. Ne vom înscrie la licitaţie şi vrem să plătim preţul corect, nu preţuri astronomice. Nu vrem să plătim bani către creditori care au îngropat clubul. Din aceşti 3,4 milioane, 80% vor merge în contul Azuga Waters. De ce să nu investim aceşti bani într-un centru care să formeze jucători pentru Rapid”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Telekom Sport.

Preşedintele Academiei Rapid a susţinut că există un plan B în cazul în care nu vor putea să achiziţioneze brandul “Rapid”. Dacă nu vom putea achiziţiona la un preţ rezonabil marca, avem planul B. Sunt convins că 99 la sută dintre suporteri nu sunt de acord să plătim 3,4 milioane plus TVA către aceşti creditori”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri