Fotbal intern

Academia Rapid și-a ales stadionul pe care va juca în Liga 3! ”Suntem în discuții”

04.06.2018 | 22:55
Academia Rapid sia ales stadionul pe care va juca in Liga 3 Suntem in discutii

Academia Rapid este la un pas de promovarea în Liga 3 și caută un stadion pe care să joace în sezonul viitor, deoarece arena din Giuleşti va intra în reconstrucţie pentru Campionatul European din 2020.

Antrenorul rapidiștilor, Constantin Schumacher, a dezvăluit că se poartă negocieri cu administratorii stadionului Sportul Studenţesc, dar a menâionat că lucrările de reconstrucție la arena din Giulești vor începe abia în luna octombrie, iar echipa sa ar putea juca acasă prima parte a sezonului din Liga 3.

Academia Rapid vrea să intre în posesia bazei Pro Rapid

”Am înţeles că lucrările la stadionul Rapid nu vor începe acum, ci în octombrie, deci s-ar putea să jucăm turul acolo. De asemenea, există discuţii şi cu cei de la Sportul. Dacă vom reuşi să ne denumim Rapid, cel mai important este să luăm baza Pro Rapid. Pentru că este foarte important pentru imaginea clubului, ai casa ta, e important pentru marketing, pentru suporteri, pentru echipele de juniori, pentru că de la anul trebuie să avem patru grupe de juniori”, a spus Schumacher la Telekom Sport.

Academia Rapid negociează cu administratorii stadionului Sportul Stundețesc pentru a evolua în Regie în Liga 3
Academia Rapid negociează cu administratorii stadionului Sportul Stundețesc pentru a evolua în Regie în Liga 3

Academia Rapid s-a impus în faţa celor de la CSA Steaua, scor 2-0, iar giuleştenii vor merge la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Bucuria în rândul rapidiştilor a fost una imensă, Academia urmând să joace în barajul de promovare pentru Liga 3 împotriva învingătoarei reprezentantei judeţului Giurgiu.