Fotbal intern

Unul dintre cei mai vechi oameni de la Steaua pleacă de la echipă!

Ion Toma, unul dintre cei mai vechi oameni din stafful clubului roş-albastru va părăsi echipa. Motivul este legat de noua academie de fotbal pe care Gigi Becali a înfiinţat-o la Berceni. Acesta,...
04.10.2017 | 14:49
Unul dintre cei mai vechi oameni de la Steaua pleaca de la echipa

Ion Toma, unul dintre cei mai vechi oameni din stafful clubului roş-albastru va părăsi echipa. Motivul este legat de noua academie de fotbal pe care Gigi Becali a înfiinţat-o la Berceni. Acesta, profesor la Liceul Eliade, acolo unde era “baza” de selecţie a juniorilor Stelei, şi unde Gigi Becali îşi trimitea “exilaţii” de la prima echipă, a preferat să rămână la postul său din Bucureşti, şi să nu meargă la Berceni. Şeful Academiei va fi Massimo Pedrazzini.

”Mi-au arătat ce se doreşte la Berceni. Este ceva extraordinar, cu condiţii de cazare, de antrenament, de şcoală, de tot ce e nevoie. La finalul implementării proiectului vor exista condiţii precum la cele mai importante Academii din Europa. Încă de acum avem peste 40 de copii care locuiesc la Academie”, a declarat Massimo Pedrazzini.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pedrazzini, în locul lui Ion Toma la Academia Stelei

Antrenorul italian a venit în Ghencea în 2004, odată cu Walter Zenga, căruia i-a fost secund. Pedrazzini a rămas pe poziţii şi după plecare lui Zenga, acesta fiind şi motiv de ruptură între el şi fostul mare portar de la Inter. Pedrazzini a ajuns la un moment dat să fie şi antrenorul principal al formaţiei patronate de Gigi Becali, iar acum va conduce Academia de la Berceni.

“Avem psiholog, pedagog, camere cu toate condiţiile, restaurant, iar foarte curând va fi gata şi o sală de forţă pentru copii. Totul este separat de cantonamentul echipei mari, care este în aceeaşi incintă”, au fost vorbele lui Pedrazzini. 2 milioane de euro l-a costat pe Becali noua academie a celor de la FCSB, care este deja funcţională.