Fotbal intern

CFR Cluj, victorie italienească la Clinceni! Ardelenii, lideri în play-off și după etapa a 6-a. Video

06.05.2021 | 18:46
CFR Cluj victorie italieneasca la Clinceni Ardelenii lideri in playoff si dupa etapa a 6a Video
ADVERTISEMENT

Echipa CFR Cluj a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația Academica Clinceni, în etapa a șasea a play-off-ului din Liga 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cătălin Itu (6). Cu această voctorie, campionii en-titre s-au distanțat la 5 puncte de FCSB, care joacă la Botoșani.

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 (Itu 6) – VEZI VIDEO

  • Academica Clinceni: Ureche – F. Achim, Bilali, Gardoș, Dobrescu – Cebotaru (Chandarov 84), Cascini – A. Popa (Pîrvulescu 73), Rusescu, Cordea – Chunchucov (Markovic 73). Rezerve: Vâlceanu, Pashov, Jutric, Ventura, Patriche, Longher. Antrenor: Ilie Poenaru
  • CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Costache 66), Bordeianu, Gîdea (Chipciu 5, Hoban 78) – Deac, Omrani (Debeljuh 78), Păun (Sigurjonsson 66). Rezerve: Sandomierski, C. Manea, Ben Youssef, Soares. Antrenor: Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT

Min. 6: GOOL CFR CLUJ! Chipciu execută un corner din partea stângă, Burcă prelungește pe spate și Itu, scăpat din marcaj, înscrie din 4 metri. Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1

l1

CFR Cluj vine după un egal norocos obținut în deplasare cu FCSB

Academica Clinceni a rămas, în pofida victoriei, pe ultimul loc în play-off, în timp ce clujenii au reuşit miraculos, în ultimele secunde ale meciului de la Giurgiu, să egaleze pe FCSB, pe o imensă gafă a portarului Andrei Vlad şi astfel şi-au păstrat prima poziţie în clasament.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Edi Iordănescu s-a arătat extrem de deranjat de evoluţia unor jucători din echipa sa şi a avut chiar un discurs în vestiar în care a anunţat că este gata să plece dacă el este cauza evoluţiilor sub aşteptări ale clujenilor din ultima perioadă.

Academica Clinceni – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Academica Clinceni – CFR Cluj se joacă joi, 6 mai, de la ora 17:00, pe stadionul echipei ilfovene, pe o vreme foarte călduroasă, peste 18 grade, fără pericol de precipitaţii. Arbitrul acestui meci a fost desemnat Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Academica Clinceni – CFR Cluj se dispută joi, 6 mai, de la ora 17:00, în cadrul etapei a 6-a din play-off şi va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

La CFR Cluj, revine brazilianul Vinicius în centrul apărării

La Clinceni, este multă voie bună şi optimism înaintea acestui meci, deşi Academica nu a reuşit nici odată măcar un egal în partidele directe cu CFR. Antrenorul Ilie Poenaru promite ca echipa sa să aibă aceeaşi atitudine din meciul cu Craiova şi să pună probleme adversarului.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu îl va avea din nou în centrul apărării pe experimentatul brazilian Vinicius, alături de Burcă, iar Arlauskis este titular incontestabil între buturi, mai ales după ce a acceptat să-și prelungească înțelegerea cu echipa campioană a României. Oricum, Cristi Bălgrădean este accidentat.

Sigurjonsson, noua armă a ardelenilor, e doar rezervă

Evoluţiile excelente ale islandezului Sigurjonsson din meciurile cu FC Botoşani, când a şi marcat, şi FCSB nu l-au determinat pe antrenorul CFR-ului să înceapă şi de această dată cu el în linia de mijloc.Surprize sunt și în atac, unde Deac, Omrani și Păun vor alcătui tripleta din faţă.

Pentru casele de pariuri victoria cu Craiova a Clincenilor parcă nici nu a existat. Cota la victorie a Clujului este în continuă scădere, ultima valoare fiind de 1,30. Dacă Academica ar detona bomba campionatului, cota ar fi de 10,50.

ADVERTISEMENT