Sport

Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2. O nouă victorie chinuită a campioanei. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj a câștigat și cel de-al doilea meci din Liga 1, în deplasare cu Academica Clinceni, dar a făcut-o din nou chinuit, cu un gol marcat de Latovlevici pe finalul partidei.
24.07.2021 | 23:11
Academica Clinceni  CFR Cluj 12 O noua victorie chinuita a campioanei Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
24-07-2021
20:27

Cum arată clasamentul Ligii 1 după Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2

CFR Cluj s-a impus greu în deplasarea de la Clinceni, datorită unui gol marcat pe finalul partidei, dar mai importante sunt cele trei puncte adăugate în cont, care o urcă pe locul 2 în clasament, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj inferior.

24-07-2021
18:22

Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2 (Cascini 69 pen. / Petrila 61, Latovlevici 87)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 87: GOOOL CFR CLUJ! Deac centrează perfect de pe dreapta și Latovlevici reia din 2 metri în poartă. VIDEO

Min. 75: Șut superb al lui Rodriguez de la peste 20 de metri, mingea lovește bara.

Min. 70: A intrat Alibec în locul lui  Debeljuh la CFR Cluj.

Min. 69: GOOOL ACADEMICA! Ciprian Deac îl busculează în careu pe Patriche și arbitrul Rusandu dictează ferm penalty. Execută Cascini și înscrie fără probleme. VIDEO

Min. 66: Triplă schimbare la Academica. Au ieșit Moulin, Vellios și Vanzo, au intrat Ventura, Gavra și De Amorim.

Min. 65: Petrila este foarte aproape de un super gol, dar portarul Aurelian Păun scoate miraculos de sub bară lovitura liberă executată de clujean.

Min. 61: GOOOL CFR CLUJ! Adrian Păun pătrunde pe dreapta, centrează în careu, Debeljuh lasă mingea să treacă și Petrila reia în poartă din 6-7 metri. VIDEO

Min. 46: Sigurjonsson intră în locul lui Tahiri la CFR Cluj.

Min. 45+1: Final de primă repriză.

Min. 38: Moulin execută în centrul careului o lovitură liberă de pe partea dreaptă și Patriche reia cu capul peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 33: Adrian Păun ratează o ocazie uriașă de a deschide scorul, șutul său din vole de la marginea careului trecând puțin pe lângă bară.

Min. 22: Bouhenna s-a accidentat și a fost în locuit de Ciobotariu.

Min. 20: Debeljuh reia cu capul puțin pe lângă bară, după un corner executat de Deac.

Min. 2: Corner pentru clujeni și Manea reia cu capul, puțin peste poartă.

Min. 1: A început partida.

24-07-2021
17:11

Echipele de start la Academica Clinceni - CFR Cluj

Au apărut echipele de start la Academica Clinceni – CFR Cluj

  • Academica Clinceni: A. Păun – Fl. Achim, Bilali, Patriche Nechita – Cascini, Moulin – Cioiu, Vanzo, Kazlauskas – Vellios . Rezerve: E. Dobre – Pashov, Chandarov, Gavra, Jutric, Ventura, De Amorim, V. Dumitrache, Longher. Antrenor: Ilie Poenaru
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Cestor, Bouhenna, Latovlevici – Tahiri, J. Rodriguez, C. Deac – Petrila, Debeljuh, A. Păun. Rezerve: Arlauskis, D. Ciobotariu, Hoban, Fofana, Sigurjonsson, Chipciu, Costache, Gîdea, Alibec. Antrenor: Marius Șumudică

Meciul Academica Clinceni – CFR Cluj are loc sâmbătă, 24 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1. Este primul joc în deplasare în competiţia internă pentru campioana României, care se află înaintea manşei secunde din turul 2 al Champions League cu Lincoln Imps.

Unde se joacă meciul Academica Clinceni – CFR Cluj

Confruntarea Academica Clinceni – CFR Cluj se dispută pe stadionul Ion Comşa din Călăraşi sâmbătă, 24 iulie, de la ora 21:30 în etapa a 2-a din Liga 1. Jocul are loc la Călăraşi deoarece Academica Clinceni nu are instalaţie de nocturnă şi aşa a procedat de fiecare dată când a avut meci la ore târzii.

ADVERTISEMENT

Nu se aşteaptă un public numeros, în general suporterii CFR-ului, care nu sunt nici foarte mulţi, încurajându-şi favoriţii numai la partidele de acasă, iar despre susţinătorii ilfovenilor nu mai are rost de vorbit, ei şi aşa fiind puţini. Deci undeva la 1500 de oameni, în cel mai bun caz, vor lua loc în tribune la acest meci.

Cine transmite la TV partida Academica Clinceni – CFR Cluj

Partida Academica Clinceni – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 24 iulie, de la ora 21:30, la Călăraşi, pe stadionul Ion Comşa şi este transmisă în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Călăraşi este o zi foarte călduroasă, cu maxime care trec peste 30 de grade, iar la ora meciului vor fi probabil în jur de 27-28 de grade, dar nu există pericol de precipitaţii. A fost desemnat să conducă acest joc arbitrul Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Academica Clinceni – CFR Cluj

Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, nu poate conta pe serviciile lui Paul Pârvulescu şi Florin Gardos sau mai bine spus aceştia au suferit mici probleme musculare şi sunt incerţi pentru joc. Academica a mai reuşit o achiziţie în această săptămână, mijlocaşul ofensiv Omoh, care a mai jucat la Politehnica Iaşi.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică are acelaşi absent ca şi până acum, fundaşul central Andrei Burcă, despre care se tot spunee în continuare că va pleca în Emiratele Arabe Unite, la Al Ain, dar deocamdată mutarea nu a fost efectuată. Nici Burcă nu a făcut vreun moment pregătirea cu ardelenii din motive medicale.

Este foarte posibil ca Marius Şumudică să lase câţiva titulari pe bancă

Deşi returul cu Lincoln pleacă de la avantajul clujenilor, învingători cu 2-1 în Gibraltar, iar returul nu ar trebui deloc să se anunţe o problemă, Marius Şumudică intenţionează să odihnească doi-trei jucători pentru partida din Champions League. Astfel ar fi posibil ca în centrul apărării să joace Cestor cu Graovac, cu Bouhenna la odihnă, iar la mijloc să apară din primul minut puştiul Petrila în locul lui Păun.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni, echipă care a jucat play-off-ul sezonul trecut, pare a acuza plecarea a doi jucători foarte importanţi în compartimentul ofensiv, Cordea la FCSB şi Chuchunkov la Sepsi, şi în prima etapă, pe terenul covăsnenilor a pierdut clar, cu 0-2, fiind dominată clar de reprezentanta României în Conference League.

Echipele probabile la Academica Clinceni – CFR Cluj

  • Academica Clinceni: Păun – Pashov, Bilali, Patriche – Achim, Cioiu, Cascini, Moulin, Vanzo – Chandarov, Gavra. Antrenor: Ilie Poenaru
  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Cestor, Graovac, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson – Chipciu, Deac, Petrila – Omrani. Antrenor: Marius Șumudică

Cote la pariuri pentru jocul Academica Clinceni – CFR Cluj

În mod normal, CFR Cluj este favorită în acest meci. Cota la victorie a campionilor României este de 1,55 faţă de 6,75 cât au primit ilfovenii pentru a produce surpriza. Nu este aşteptat un meci cu multe schimbări ale tabelei de marcaj, undeva maxim între două şi trei goluri.

Istoricul meciurilor directe ar trebui să îi trimită deja acasă pe ilfoveni, pentru că aceştia au pierdut toate cele şase partide directe jucate până acum. Clujul a făcut legea, atât la meciurile de acasă, cât şi cu Academica pe post de echipă gazdă. Nu este deloc exclus să consemnăm succesul cu numărul 7.

ADVERTISEMENT