Fotbal intern

Academica Clinceni – U Craiova 0-0 în Liga 1. Debut cu remiză pentru Marinos Ouzounidis

14.02.2021 | 16:17
Academica Clinceni  U Craiova 00 in Liga 1 Debut cu remiza pentru Marinos Ouzounidis
ADVERTISEMENT

Academica Clinceni – U Craiova 0-0. Marinos Ouzounidis n-a reușit să câștige primul său meci ca antrenor în Liga 1. În urma acestui rezultat, „Știința” rămâne pe locul 3, cu 44 de puncte, trei mai puține decât CFR Cluj și patru decât FCSB. De cealaltă parte, ilfovenii ocupă poziția a cincea, cu 34 de puncte.

Academica Clinceni – U Craiova 0-0 – VEZI VIDEO

FINAL de meci! Academica Clinceni – U Craiova s-a terminat 0-0.

Min. 73 – Ilfovenii, aproape să deschidă scorul. Rusescu îl dezmorțește pe Pigliacelli.

Min. 46 – Accidentat în prima repriză, Bălașa e înlocuit cu Marius Constantin.

Min. 5 – Poenaru face deja o primă schimbare. Longher este înlocuit cu Raul Rusescu.

Min. 4 – Șut bun al lui Cicâldău, dar intervenția lui Vâlceanu e pe măsură.

Min. 1 – A început meciul!


UPDATE, 14 februarie, ora 13:46 / S-au anunțat echipele de start la meciul Academica Clinceni – Universitatea Craiova. Tehnicianul oltenilor, Marinos Ouzounidis, a schimbat sistemul de joc, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de marți, și a trecut de la 4-3-3 la 4-2-3-1.

ADVERTISEMENT

Ora 14:30 Academica Clinceni – U Craiova

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Bilali, Gardoș, Pîrvulescu – Cordea, Ventura, Dumitriu, A. Popa – Chunchucov, Longher. Rezerve: Ureche, Achim, Chandarov, Rusescu, Tănase, Markovic, Dobrescu, Andronic, Cebotaru. Antrenor: Ilie Poenaru.

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Papp, Bancu – Mateiu, Nistor – Bărbuț, Cicâldău, Baiaram – Ivan. Rezerve: Popescu, Vătăjelu, M. Constantin, Bic, Cîmpanu, V. Constantin, Căpățînă, Tudorie, Mamut. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Ilie Poenaru a creat senzaţie etapa trecută prin victoria cu 1-0 reuşită pe Arena Naţională în faţa liderului FCSB, rezultat care i-a consolidat locul 6 şi care a deschis cutia Pandorei pentru teoria conspiraţiei, conform căreia FCSB ar fi cedat deliberat punctele pentru a avea şase puncte sigure în play-off.

Craiova vine după două victorii în campionat, obţinute cu interimarul Dragoş Bon, dar şi după primul succes sub comanda noului antrenor, grecul Marinos Ouzounidis, în optimile Cupei României, la Botoşani, în condiţii absolut potrivnice fotbalului (minus 7 grade şi viscol).

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni – Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida Academica Clinceni – Craiova se joacă duminică, 14 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul echipei ilfovene şi va fi condusă de arbitrul Radu Petrescu, un cavaler al fluierului care a comis destule erori şi în acest sezon, unele chiar flagrante. Vremea va fi rece, dar bună pentru fotbal, cu cer mai mult senin şi o temperatură de câteva grade.

Meciul Academica Clinceni – Craiova este televizat în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. Îl mai puteţi viziona şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. În urma egalului dintre Chindia Târgovişte şi UTA ilfovenii stau şi mai bine, pentru că au remizat între ele două potenţiale contracandidate la play-off.

ADVERTISEMENT

Craiova, schimbată în bine la primul meci cu Ouzounidis pe bancă

Craiova a arătat neaşteptat de bine la primul meci sub comanda grecului Ouzounidis. Din acea echipă blazată, fără nerv, a ieşit o formaţie foarte bătăioasă, compactă, bine distribuită în teren şi se poate spune că după multă vreme oltenii au avut identitate în evoluţia lor.

Clinceni are ea şi un tehnician cu merite incontestabile în ascensiunea unei echipe pe care încă din sezonul trecut toată lumea o vedea reîntorcându-se repede în a doua ligă. Cu mulţi jucători, inclusiv dintre cei străini, foarte puţin cunoscuţi, plus grupul expiraţilor de la Steaua (Gardoş, Rusescu, Adi Popa) ilfovenii au şanse foarte mari să intre în play-off.

Academica a câştigat în tur în Bănie

S-a vorbit mult despre victoria cu FCSB, dar să nu uităm că Academica este una dintre echipele care au reuşit în acest sezon să bată Craiova chiar în Bănie, închizând perfect toate culoarele către propria poartă şi reuşind să dea lovitura pe una dintre contrele pe care le-a avut.

Pentru bookmakeri oltenii sunt favoriţi la o cotă foarte interesantă, 1,80, în timp ce ilfovenii au primit un 4,30. Un gol înscris de cei de la Clinceni are cotă 1,70, poate şi pentru faptul că aceasta este una dintre formaţiile cele mai zgârcite în goluri din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT