Sport

Haos în Liga 1! Trei echipe au primit interdicție la transferuri: „UEFA ne-a sancționat pentru niște restanțe de acum 10-12 ani!”

Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș și FC U Craiova 1948 au primit interdicție la transferuri din cauza unor restanțe către foști jucători, iar situația devine din ce în ce mai complicată.
07.01.2022 | 22:28
Haos in Liga 1 Trei echipe au primit interdictie la transferuri UEFA nea sanctionat pentru niste restante de acum 1012 ani
ADVERTISEMENT

După Academica Clinceni, aflată într-o situație dezastruoasă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, alte două echipe din Casa Pariurilor Liga 1 au probleme serioase.

Gaz Metan Mediaș și FC U Craiova 1948 au primit de asemenea interdicție la transferuri din cauză că au datorii neachitate către foști jucători.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș și FC U Craiova 1948 au primit interdicție la transferuri din cauza datoriilor

Academica Clinceni e aproape să piardă un lot întreg de jucători. După ce căpitanul Răzvan Patriche a plecat la Dinamo, Cascini și Ventura sunt și ei aproape să ajungă în Ștefan cel Mare, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. Ba mai mult, FANATIK a aflat că Thibault Moulin și Bautista Cascini sunt doriți de Rapid.

În plus, Paul Pârvulescu a semnat cu Chiajna și Michael Omoh cu Farul Constanța, iar ilfovenii sunt aproape să îi piardă și pe Florin Achim, William De Amorin, Gheorghi Pașov și Florin Gardoș sunt și ei aproape să părăsească echipa.

ADVERTISEMENT

Toate acestea ar putea însemna pentru Clinceni o lovitură decisivă, ținând cont că ilfovenii au interdicție la transferuri din cauza unor restanțe către un jucător străin.

Sabin Ilie a declarat pentru FANATIK că dacă situația nu se va rezolva, Academica va juca meciurile din Liga 1 cu juniori: „Luni (n.r. 9 ianuarie) o să fie o ședință în care o să se decidă ce se întâmplă cu echipa. Dacă nu se rezolvă cu interdicția și vor mai pleca jucători, vom juca cu juniorii”.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș e echipa care ar putea scăpa cel mai repede de interdicție dintre cele trei cluburi din Liga 1

Gaz Metan Mediaș are șanse foarte mari să scape în zilele următoare de interdicția la transferuri deoarece și-a achitat deja toate datoriile către terți.

FANATIK a aflat că primul transfer ar putea fi chiar jucătorul celor de la Academica Clinceni, Florin Achim, declarat liber de contract.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate cum se implică Gaz Metan Mediaș în lupta pentru promovarea din Liga a doua. Mai exact, ardelenii au cedat doi jucători către Petrolul Ploiești (Mihai Velisar), respectiv Universitatea Cluj (Roberto Romeo).

Care e situația celor de la FC U Craiova 1948

Președintele echipei lui Adrian Mititelu a explicat pentru GSP de ce clubul a primit interdicție la transferuri și nu a putut înregistra transferul lui Gabi Enache.

 „UEFA ne-a sancționat pentru niște restanțe de acum 10-12 ani la jucători. Eu am însă încredere că vom putea rezolva totul”, a declarat Marcel Pușcaș pentru Gsp.

ADVERTISEMENT