Life

Ce spune Mirela Vaida despre mutarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1: ”Este parțial adevărat”

Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Fanatik.ro, a oferit primele detalii despre mutarea emisiunii ”Acces Direct” din grijla de programe a Antenei 1. Sunt sau nu adevărate informațiile apărute în spațiul public?
23.11.2021 | 11:58
Ce spune Mirela Vaida despre mutarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1 Este partial adevarat
Mirela Vaida, despre mutarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1. Sursă foto: Captură Antena 1, Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în spațiul public au apărut informații referitoare la scoaterea emisiunii ”Acces Direct” de pe postul Antena 1, din cauza multelor amenzi încasate de la CNA pe baza conținutului neadecvat, acum, cea care se află la cârma show-ului face declarații exclusive pe acest subiect.

Mirela Vaida, declarații exclusive despre mutarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, la Antena Stars

Contactată de FANATIK, Mirela Vaida nu a dorit să ofere prea multe informații referitoare la această decizie-șoc, însă a ținut să precizeze că ceea ce se vehiculează este doar parțial adevărat.

ADVERTISEMENT

Reacția prezentatoarei TV vine după ce cancan.ro a anunțat că emisiunea Acces Direct este out de la Antena 1 și va fi mutată pe Antena Stars.

”Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. 

ADVERTISEMENT

Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, ne-a declarat, în exclusivitate, Mireala Vaida.

”Acces Direct”, difuzat pe Antena 1 și pe Antena Stars

FANATIK a aflat că echipa ”Acces Direct” ar fi fost înștiințată de faptul că emisiunea ar urma să fie difuzată o oră pe Antena 1 și alte două ore pe Antena Stars. Asta după ce, din anul 2008, atunci când a apărut pentru prima dată pe post, emisiunea ”Acces Direct” a fost difuzată numai la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Însă, cum de-a lungul timpului, după ce s-a decis ca pe postul de prezentator să se perinde mai multe vedete, cum ar fi Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, Cristina Cioran și Mirela Vaida, acum, modificări suferă întreaga producție.

Odată cu această mutare din grilă, rămâne de văzut dacă, începând cu ianuarie 2022, emisiunea va putea fi urmărită, în continuare, de la ora 16:30 până la ora 18:00, așa cum este difuzat sezonul în curs, sau dacă și ora emisiunii va fi schimbată.

ADVERTISEMENT

”Acces Direct”, ”Mireasa” și ”Xtra Night Show”, mutate pe Antena Stars

Practic, va fi luată aceeași decizie ca în cazul show-ului matrimonial al Antenei. Mai exact, emisiunea prezentată de Mirela Vaida ar urma formatul ”Mireasa”, difuzată atât pe Antena 1, cât și pe Antena Stars, și prezentată de Simona Gherghe și de Gabriela Cristea.

De asemenea, o mutare la fel de surprinzătoare făcută de șefii de la Antenă a fost și scoaterea show-ului de noapte prezentat de Dan Capatos din grilă.

După 13 ani în care emisiunea a fost difuzată pe Antena 1, în ianuarie, ”Xtra Night Show” a fost mutat pe Antena Stars, iar Paula Chirilă a fost și ea adusă în echipa show-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: