Sport

Ce condiții trebuie să îndeplinească suporterii pentru a asista la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid. Clubul oltean le vine în ajutor

Universitatea Craiova le dă o mână de ajutor suporterilor olteni care vor să îi susțină pe „lei” pe „Ion Oblemenco” la derby-ul cu Rapid, primul meci din 2022.
21.01.2022 | 12:27
Ce conditii trebuie sa indeplineasca suporterii pentru a asista la derbyul Universitatea Craiova  Rapid Clubul oltean le vine in ajutor
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost puternic lovită de COVID-19, iar FANATIK a aflat în exclusivitate lista jucătorilor infectați cu noul coronavirus.

Clubul din Bănie a făcut un anunț important pentru suporterii din Craiova care vor să îi susțină pe „lei” de pe stadion la derby-ul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Suporterii olteni pot intra pe „Ion Oblemenco” la derby-ul cu Rapid cu un test rapid

Fanii Universității Craiova sunt chemați pe stadion la meciul cu Rapid, iar suporterii vor avea parte de un preț special la testele rapide.

„Poți intra în „Vulcan” mâine și prin efectuarea unui test rapid. Pentru suporterii Științei, partenerul nostru Centrul Medical Indepedenta – Vitaplus are un preț special de 23 RON”, anunță Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Suporterii sunt obligați să se prezinte la centrele de testare cu biletul de meci sau abonamentul și o carte de identitate în ziua meciului, în intervalul orar 12:00 – 20:00 la Sala Polivalentă de lângă stadion.

„Programul pentru testare: Sâmbătă, 22.01.2022: Sala Polivalentă, lângă casa de bilete a Universității Craiova (12:00 – 20:00). Suporterii trebuie să se prezinte la centrul de testare de la Sala Polivalentă cu următoarele documente: – Carte de identitate – Biletul la meciul cu Rapid București/Abonamentul”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, probleme mari înainte de derby-ul cu Rapid: „Dacă nu facem teste, partida se joacă!”

Patronul Mihai Rotaru a cerut amânarea reluării campionatului și există pericolul ca partida să nu se dispute dacă Universitatea Craiova nu va avea pe foaia de joc 13 jucători.

„Nu știu ce să spun despre meciul cu Rapid, toată lumea ar trebui să tragă un semnal de alarmă. Totuși, e inuman să-i aduci după doar două zile de la ieșirea din izolare și să joace, deși sunt șanse să fie tot infectați. Azi avem sub 10 jucători”, spunea Rotaru pe 19 ianuarie.

ADVERTISEMENT

De altfel, clubul oltean a cerut oficial amânarea partidei cu o zi, spre nemulțumirea suporterilor rapidiști, care vor să fie prezenți și la meciul din Liga Florilor dintre Craiova și Rapid.

„Situația e foarte gravă și ne așteptăm și la alte cazuri, am făcut teste PCR și vom face și mâine. Facem zilnic teste rapide, dar, din păcate, dau rezultate fals negative sau fals pozitive într-o proporție mare”, a mai completat Mihai Rotaru.

Lista jucătorilor de la U Craiova infectați cu COVID-19

FANATIK a anunțat că pe lista jucătorilor infectați se numără cel puțin zece jucători: Dan Nistor, căpitanul Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic, Mihai Căpățînă, Lyes Houri, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă şi Paul Papp.

Rapid are și ea câțiva jucători importanți indisponibili, în frunte cu Dragoș Grigore și Cladiu Belu, dar și pe  Alexandru Ioniță și Cătălin Hilstei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT