News

ULTIMA ORĂ! O vedetă de la noi A MURIT într-un accident cumplit de maşină

Tragedie în România, petrecuta chiar in Bucuresti, care s-a soldat cu moartea tragica a unui cunoscut personaj, după un accident groaznic de masina! CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PENTRU IMAGINI DE...
08.07.2015 | 11:00

Tragedie în România, petrecuta chiar in Bucuresti, care s-a soldat cu moartea tragica a unui cunoscut personaj, după un accident groaznic de masina! CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Astfel, renumitul designer floral Darius Dadoo a încetat din viaţă, în urma unui tragic accident rutier! Creatorul avea doar 26 de ani.

Darius Dadoo a murit duminică, în urma unui accident rutier grav, care a avut loc în Bucureşti. Vestea tragică a fost confirmată şi pe pagina de Facebook a sibianului, unde curg mesajele de condoleanţe din partea prietenilor şi a celor care l-au cunoscut:

ACUM!!! STIREA MOMENTULUI IN ROMANIA DESPRE CINE FACE ARMATA!!! E OFICIAL!!! “TINERII…”

Darius a plecat între Îngeri si Flori, la cei de sus. Dumnezeu să il aiba în paza!”.

Darius Dadoo a murit în urma accidentului produs la intrarea în Bucureşti, în zona pasajului Băneasa.

IMAGINI BOMBA CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! GALERIE FOTO INCENDIARA DE ULTIMA ORA!!!!

Se afla, alături de un alt bărbat şi o femeie, în maşina care a intrat violent în parapetul pasajului, potrivit stiridesibiu.ro.

Darius Dadoo s-a născut la Sibiu, unde a pus bazele afacerii sale, Maison Dadoo, iar în 2011 a fost desemnat cel mai bun florist din Romania.