ADVERTISEMENT
Cele mai citite

MICROBUZUL CS U Tîrgovişte, accident teribil! 3 jucători au murit!

ACCIDENT RUTIER GRAV BUZĂU, 3 JUCĂTORI DE HANDBAL AU MURIT. Duminică noapte s-a produs o adevărată tragedie pe DN2 E85 la ieşirea din Rm. Sărat spre judeţul Vrancea. Peste microbuzul echipei...
Autor: Andrei Trifan | 16.11.2015 | 02:23

ACCIDENT RUTIER GRAV BUZĂU, 3 JUCĂTORI DE HANDBAL AU MURIT. Duminică noapte s-a produs o adevărată tragedie pe DN2 E85 la ieşirea din Rm. Sărat spre judeţul Vrancea. Peste microbuzul echipei de handbal CS U Tîrgovişte s-a răsturnat un autocamion cu două remorci, încărcat cu cherestea. În urma impactului, 3 sportivi care se aflau pe bancheta din spate au murit, iar alte 10 persoane au fost transportate de urgenţă la spitale din Buzău şi Rm. Sărat, conform observatorulbuzoian.ro. Unul dintre cei răniţi se află în stare gravă şi va necesita transportul la un spital din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

ACCIDENT RUTIER GRAV BUZĂU, 3 JUCĂTORI DE HANDBAL AU MURIT. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI (SURSA FOTO DANIEL PALADE)

ACCIDENT RUTIER GRAV BUZĂU, 3 JUCĂTORI DE HANDBAL AU MURIT. Aceeaşi sursă notează că şoferul autocamionului ar fi leşinat pe loc în momentul în care a văzut gravitatea accidentului pe care l-a produs. Din primele informaţii, microbuzul echipei de handbal se afla staţionat pe marginea drumului pentru remedierea unor probleme la motor.

ACCIDENT RUTIER GRAV BUZĂU, 3 JUCĂTORI DE HANDBAL AU MURIT. “ISU Buzău a trimis la locul accidentului şapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Forţele au fost suplimentate apoi, în sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar şi ISU Bucuresti – Ilfov cu două autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis şase salvări la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvînt al ISU BUZĂU, George Creţu

ADVERTISEMENT

Echipa CS U Tîrgovişte, divizionară secundă, se întorcea după o deplasare la Vicovu de Sus, unde fusese învinsă de CS Vicov Bucovina, 35-27.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!