News

Video. Tragedie cumplită în Rusia. Cel puțin cinci persoane au murit într-un accident de autobuz

Cinci persoane au murit şi alte 21 au fost rănite într-un accident de autobuz, duminică dimineaţă, la aproximativ 270 de kilometri sud de capitala Rusiei, Moscova.
02.01.2022 | 11:02
Video Tragedie cumplita in Rusia Cel putin cinci persoane au murit intrun accident de autobuz
ADVERTISEMENT

Tragedie cumplită în a doua zi a anului. Un autobuz cu 49 de persoane a lovit un pilon care susţinea un pod. Imaginile dezastrului sunt cumplite.

Cinci persoane au murit şi alte 21 au fost rănite într-un accident de autobuz, duminică dimineaţă, la aproximativ 270 de kilometri sud de Moscova, relatează AFP.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 05:45 în regiunea Riazan. „Cinci persoane au decedat şi 21 au fost rănite”, potrivit Autorităţii federale ruse pentru transport rutier.

Tragedie în Rusia. Un autocar a lovit un pod, la sud de Moscova. Cel puțin cinci persoane au murit

Ca urmare a accidentului, cinci oameni au murit, iar 21 au fost răniți. Doi dintre cei răniți erau minori, potrivit Autorităţii federale ruse pentru transport rutier, transmite Newsconcers.com.

ADVERTISEMENT

Unele dintre persoanele implicate în accident au răni grave. Agenția a declarat că autobuzul ar fi lovit un pilon care susținea un pod feroviar.

Accidentul a avut loc pe o autostradă în apropierea satului Voslebovo, la aproximativ 270 de kilometri (170 de mile) la sud de Moscova.

ADVERTISEMENT

Au fost un total de 49 de pasageri la bord, potrivit autorităților. Poliția a declarat că a deschis o anchetă privind încălcarea regulilor de trafic, transmite sursa citată.

Accident grav la finalul anului trecut

În urmă cu o săptămână, un autobuz plin cu muncitori a căzut de pe un pod, în Peru. Tragedia s-a produs a doua zi de Crăciun, în regiunea Lambayeque din nordul Peru.

ADVERTISEMENT

În autobuz erau muncitori de la o companie agroindustrială. Din păcate, o persoană a murit şi alte 20 au fost rănite.

Din cauza infrastructurii, a mașinilor vechi și a traseelor dificile, astfel de accidente grave au loc frecvent în Peru.

Aproximativ 3.000 de persoane îşi pierd viaţa, în fiecare an, în accidente de circulaţie pe şoselele ţării. Totodată, circa 55.000 de oameni sunt răniți în urma acestor incidente, potrivit cifrelor Consiliului Naţional pentru Siguranţă Rutieră.

ADVERTISEMENT
Tags: