News

Accident la Eforie Nord! A fost implicat un autocar care transporta 57 de persoane

07.09.2019 | 09:17
Accident la Eforie Nord A fost implicat un autocar care transporta 57 de persoane
ADVERTISEMENT

Intervenție de urgență cu noaptea în cap pentru cei de la ISU Dobrogea. Asta după ce un accident de circulație s-a produs în stațiunea Eforie Nord tocmai în această dimineață, la ora 5:00. Astfel, un autocar care avea 57 de oameni la bord, a ieșit de pe carosabil după ce a acroșat un parapet.

Accident cu un autocar în Eforie Nord

Autorităţile locale au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi cu două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. Cei de la ISU Dobrogea anunță că totul s-a produs după ce autocarul ar fi lovit o bordură: „În jurul orei 5 dimineața am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență în Eforie Nord. Un autocar a acroșat o bordură. Acesta din fericire nu s-a răsturnat. La fața locului au fost investigate medical toate persoanele. Din fericire doar trei au avut nevoie de îngrijire medicale și au ajuns la spital. Nimeni însă grav. Restul pasagerilor au fost îmbarcați și au ajuns mai departe”, a spus Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, pentru Digi 24.

ADVERTISEMENT

59 de persoane se aflau la bordul autocarului, 57 de pasageri şi doi şoferi. Din primele informații se pare că șoferul autocarului a pierdut controlul avionului pentru ca apoi să părăsească șoseaua și să acroșeze parapetul. Din fericire, şoferul a reuşit să redreseze la timp autocarul și astfel a evitat producerea unei tragedii.

Un autocar a fost implicat într-un accident la Eforie Nord
Un autocar a fost implicat într-un accident la Eforie Nord *foto: facebook

Nu este singurul accident produs în acest weekend în județul Constanța

Nu a fost primul accident care s-a produs în aceste zile în județul Constanța. Vineri, un bărbat care mergea pe motocicletă a intrat într-o coliziune cu un excavator pe DN 2A, între Constanța și Slobozia. În urma impactului, motocicleta a fost cuprinsă de flăcări, iar ambele persoane care mergeau cu motorul au murit. Focul a cuprins după aceea și excavatorul. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a opri flăcările.

ADVERTISEMENT
Tags: