News

Accident grav pe Autostrada A2, la stația de taxare Fetești. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Accident groaznic pe Autostrada Soarelui, la stația de taxare. Cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transportate la Spitalul Municipal Fetești.
08.01.2022 | 13:59
Accident grav pe Autostrada A2 la statia de taxare Fetesti Mai multe persoane au fost transportate la spital
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, pe Autostrada A2 București – Constanța. Tragedia s-a petrecut la stația de taxare de la Fetești, iar cinci persoane au fost rănite.

În accidentul rutier produs pe Autostrada Soarelui au fost implicate două autoturisme. Cinci persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, informează ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Totodată, în sprijin au fost trimise și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Fetești, conform News.ro.

Accident pe Autostrada A2. O victimă încarcerată. Două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Fetești

Din fericire, echipajul de descarcerare a extras victima. Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, echipajele SAJ au preluat și transportat două victime la Spitalul municipal Fetești. Celelalte trei victime au refuzat transportul la spital.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier, transmite Mediafax.

ADVERTISEMENT

Un alt incident nefericit pe Autostrada Soarelui a avut loc în luna decembrie. Circulaţia a fost restricţionată pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2, după ce un pieton a fost accidentat mortal în zona kilometrului 56, a transmis atunci Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Din păcate, în urma impactului, victima a decedat.

“Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 56+850 de metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier, în care un pieton care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autoturism, care se deplasa pe sensul de mers către Constanţa. În urma impactului, pietonul a decedat”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

ADVERTISEMENT