News

Accident cu 12 răniți în Covasna. A fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție

12.07.2020 | 16:19
Accident cu 12 raniti in Covasna A fost pus in aplicare Planul Rosu de Interventie
ADVERTISEMENT

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție în Covasna, după ce două mașini s-au ciocnit duminică, 12 iulie.

12 persoane au fost rănite, între care cinci copii. Potrivit autorităților, toate persoanele au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

A fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție în Covasna, după un accident cu 12 răniți

Accidentul s-a produs pe DJ 121 între localitățile Imeni și Zăbala, în județul Covasna. Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții ISU Covasna au anunțat că în accident au fost răniți 12 oameni, între care cinci copii.

„În eveniment au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 adulţi şi 5 copii, iar şoferul unui autoturism a rămas încarcerat”, a transmis ISU Covasna.

ADVERTISEMENT

De asemenea, autoritățile au intrat în alertă și au solicitat 5 ambulanțe la fața locului pentru a-i transporta de urgență la spital pe toți cei implicați.

Din fericire, din informațiile raportate, niciuna dintre persoane nu s-ar afla în stare gravă, cu toate că șoferul rămas încarcerat le-a dat mari emoții salvatorilor.

ADVERTISEMENT

„S-a pus în aplicare Planul Roşu de intervenţie şi s-au deplasat la faţa locului un echipaj de descarcerare, cinci ambulanţe (1 SMURD şi 4 SAJ) şi o autospecială pentru transport victime multiple. Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea persoanei rămasă încarcerată şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanții ISU Covasna.

Mașină răsturnată în accident
Mașină răsturnată în accident

Toate persoanele implicate în accident sunt conștiente și au fost transportate de urgență la Unitățile de Primiri Urgențe din Sfântu Gheorghe și Brașov, potrivit România TV.

ADVERTISEMENT