News

Accident cu 7 răniți, între Brașov și Sibiu. Dialog incredibil între un pasager încarcerat și salvatorul său: ”Rămâi cu mine, hei!”

Un accident de proporții s-a produs, vineri, pe DN1, între Brașov și Sibiu. Șapte persoane au fost rănite și au ajuns la spital.
22.04.2023 | 17:26
Accident cu 7 raniti intre Brasov si Sibiu Dialog incredibil intre un pasager incarcerat si salvatorul sau Ramai cu mine hei
Un accident teribil a avut loc pe DN1, între Brașov și Sibiu. Șapte oameni au ajuns la spital / Sursă foto: RTT Brașiv
ADVERTISEMENT

Accidentul produs pe DN1, între Sibiu și Brașov a fost declanșat de o autoutilitară, care a pătruns pe contrasens și a lovit trei mașini. Impactul a fost unul teribil, iar în urma acestuia, trei persoane au fost vătămate corporal.

Un tânăr încarcerat, după accidentul produs între Brașov și Sibiu

Cel mai grav a fost un tânăr de 29 de ani, care a rămas prins între fiarele automobilului. Primii care i-au sărit în ajutor au fost câțiva șoferi care treceau pe acolo, după care au apărut salvatorii. În scurtă vreme, și un elicopter SMURD a aterizat, pentru a prelua victima.

ADVERTISEMENT

Medicii și pompierii de la descarcerare au reușit să-l scoată pe tânăr din mașină, înainte ca acesta să-și piardă cunoștința. Dialogul înregistrat de reporterii Observator arată cum aceștia încercau să-l țină treaz pe tânărul încarcerat după accidentul produs între Brașov și Sibiu.

Dialog incredibil între salvatori și victimă

– Nu ai cum să ajuţi, aici. 

– Respiră greu! 

– Chemaţi, vă rog, salvarea!

– Vine acum!

– Nu poţi să mişti!

– Rămâi cu mine, hei!

– Să lăsăm scaunul pe spate la şofer! 

Ce s-a întâmplat cu ceilalți pasageri, după accidentul dintre Brașov și Sibiu

Ceilalte victime au ajuns la spital, ca urmare a accidentului care s-a produs vineri, între Brașov și Sibiu. Două dintre ele au ajuns conștiente la spitalul din Făgăraș, iar patru au ajuns la urgențe, la Brașov.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul încarcerat în vârstă de 29 de ani este în stare foarte gravă, a fost intubat şi ventilat mecanic, iar ulterior a fost transportat cu elicopterul SMURD la Braşov de unde a fost preluat de un echipaj SMURD şi a fost transportat la UPU”, a declarat Ciprian Sfreja, de la ISU Brașov.

Traficul a fost oprit timp de câteva ore, între localitățile Olteț și Viștea de Jos. Ca urmare a accidentului produs între Brașov și Sibiu, polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar penal

Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment, au arătat faptul că o autoutilitară, care circula dinspre Brașov spre Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, context în care s-ar fi produs accidentul rutier în care au mai fost implicate alte trei autoturisme.

”În urma accidentului, cele trei autoturisme, dar și autoutilitara au fost avariate. De asemenea, o persoană, care se afla într-unul din autoturisme, este încarcerată în vehicul.

ADVERTISEMENT

La acest moment circulația este blocată iar polițiștii efectuează cercetări pentru lămurirea condițiilor și a circumstanțelor în care a avut loc accidentul”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Florentina Manolache.

ADVERTISEMENT