News

Accident cu doi răniți în județul Ialomița. Impact violent între un autoturism și o autoutilitară

03.03.2021 | 09:33
Accident cu doi raniti in judetul Ialomita Impact violent intre un autoturism si o autoutilitara
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs miercuri dimineață pe Drumul Național 2 (DN2) în județul Ialomița. În urma acestuia au rezultat doi răniți, dintre care o persoană se află în stare foarte gravă.

Victimele sunt doi bărbați cu vârste de 47 de ani și 87 de ani, care au fost monitorizați de echipajele medicale, ulterior fiind preluate și transportate de echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Urziceni.

ADVERTISEMENT

Persoana mai tânără a fost găsită în stare de inconștiență și prezenta politraumatisme, iar cealaltă este conștientă cu un traumatism cranian.

Accident grav în județul Ialomița. Doi răniți, dintre care o persoană în stare gravă

S-a dat alerta miercuri dimineață pe DN2, la ieșirea din Cotorca spre Urziceni. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați în jurul orei 06:20 pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ Ialomița.

În urma impactului extrem de violent au rezultat două victime, ambii bărbați, cu vârste de 47 de ani și 87 de ani, care au fost preluate și transportate de echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Urziceni.

ADVERTISEMENT

Victima de 47 de ani era inconștientă și prezenta politraumatisme, iar bărbatul mai în vârstă era conștient cu un traumatism cranian.

În zona accidentului, militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului și sablare carosabil, anunță cei de la ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT

Circulația, restricționată pe DN2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a emis un comunicat în care anunță informează ”Pe DN 2A, județul Ialomița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele date, două persoane sunt încarcerate. Intervin forțe MAI la fața locului”.

Potrivit celor de la Poliția Rutieră, traficul se desfășoară alternativ, pe un sens, până la degajarea carosabilului.

ADVERTISEMENT
Tags: