News

Accident cu mașina de 210 cai putere a Poliției Române pe Iuliu Maniu. Cum arată acum ”bijuteria”

10.05.2019 | 19:48
Bolid de politie avariat in Capitala

Bijuteria pe patru roți a Poliției Capitalei, mașina de 210 cai putere cu care polițiștii îi aleargă pe cei certați cu legea, a suferit un accident pe bulevardul Iuliu Maniu! Automobilul marca Alfa Romeo Giulia Veloce a fost avariat în partea din față, chiar vineri.

Bolid de poliție avariat în Capitală

Mașina de ultimă generație în care se afla un echipaj al Poliției a fost implicată într-un accident, în jurul prânzului, pe bulevardul Iuliu Maniu. Automobilul a lovit o dubiță ce aparține unui post de televiziune și a fost avariată în partea din față, în dreptul șoferului.

Din fericire, nicio persoană aflată în cele două mașini nu a avut de suferit fizic, ci doar moral, deoarece polițistul care se afla la volanul bolidului se pare că este de vină, după cum știe orice șofer, deoarece colegii săi de la Rutieră vor spune că nu a păstrat distanța față de autoturismul care circula în fața sa.

Bolid de politie avariat
Bolidul de politie a fost avariat in partea din fata

Bolidul Poliției, avariat serios

Din imagini se vede clar că mașina poliției a ieșit destul de șifonată din accidentul respectiv. Capota a fost strâmbată, masca a fost avariată, la fel și farul de pe partea șoferului, dar și aripa a fost afectată iremediabil. Nu se știe încă dacă s-au declanșat și airbagurile!

Alfa Romeo a profitat de Salonul Auto de la Paris pentru a prezenta versiunea Veloce a lui Giulia. Astfel, sedanul italian primește o versiune intermediară între modelele clasice și varianta QV (Quadrifoglio Verde). Sub capota lui Alfa Romeo Giulia Veloce, italienii au pregătit două motorizări, un diesel și un benzinar cu suficient de multă putere, scrie automeister.ro.

Unitatea pe benzină este un 2.0 turbo de 280 de cai, în timp ce dieselul are 2,2 litri și produce 210 cai putere. Indiferent de motorizarea aleasă, Alfa Romeo Giulia Veloce va fi echipată cu transmisia automată cu opt trepte și cu sistemul de tracțiune integrală Q4. Din punct de vedere estetic, Alfa Romeo Giulia Veloce se face remarcată prin spoilerele față și spate modifcate, prin montanții de culoare neagră și prin sistemul de evacuare cu terminații duble. La interior, Alfa Romeo Giulia Veloce a primit scaune sport acoperite cu piele și un volan inspirat de cele din motorsport.