Accident cu patru mașini pe DN 2. Există mai multe victime, iar drumul a fost blocat – Video

Dan Suta   
în HotNews
15/11/2019, 14:02
Accident cu patru mașini pe DN 2. Există mai multe victime, iar drumul a fost blocat – Video
Accident pe DN 2. Sursa foto: Youtube Reporter Buzoian

Un accident în care au fost implicate patru mașini a avut loc pe DN 2. O persoană a murit și altele au fost încarcerate după ce mașinile s-au ciocnit pe Drumul European E85, între localitățile Cioranca și Limpeziș din județul Buzău.

Accident cu patru mașini pe DN 2. O persoană a decedat

O persoană a murit în urma impactului dintre cele patru autovehicule, iar trei persoane au fost rănite. Una din persoanele implicate în acest accident a decedat, informează România TV, la scurt timp după producerea accidentului. Două dintre mașinile implicate în această ciocnire au fost aruncate în șanț, iar o altă mașină a ajuns pe contrasens și a fost și ea acroșată.

„Într-o mașină era un om care nu mişca, iar in cealaltă, două persoane încarcerate”, scriu cei de la Reporter Buzoian. În urma acestui accident, traficul rutier pe Drumul Național 2 a fost blocat.

Mesajul transmis de Centrul Infotrafic

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2E85 București – Buzău, între localitățile Cioranca și Limpezis (jud. Buzău) a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav. Drumul este blocat. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40-60 de minute”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Închide ×