News

Accident cu patru victime în Hunedoara. Doi copii de 7 și 10 ani, printre răniți

Un accident rutier soldat cu patru victime s-a produs, miercuri, în județul Hunedoara. Printre răniți se află doi minori.
03.07.2024 | 20:42
Accident cu patru victime in Hunedoara Doi copii de 7 si 10 ani printre raniti
Accident cu patru victime în Hunedoara. Foto asingorj.ro
ADVERTISEMENT

Un accident de circulație soldat cu patru victime a avut loc, miercuri seara, în județul Hunedoara. Printre persoanele rănite se numără și doi copii de 7 și 10 ani, care au fost transportați de urgență la spital.

Accident soldat cu patru victime în Hunedoara. Doi copii au ajuns la spital

Mobilizare de forțe, miercuri, pe DN 66, la intrarea în Defileul Jiului, în judeţul Hunedoara, după o ciocnire violentă produsă între două autoturisme. Accidentul s-a petrecut înainte de ora 18:00, iar în mașini se aflau șase persoane.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea, patru au suferit leziuni. Este vorba despre doi adulți, de 34 și 40 de ani, dar și doi copii, în vârstă de 7, respectiv 10 ani. Cele patru victime se aflau în același autovehicul, în momentul impactului.

Deocamdată, circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier sunt în curs de stabilire. În zona cu pricina au sosit polițiștii din Hunedoara, pentru a desfășura cercetările necesare în astfel de situații.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD și SAJ. Victimele au fost monitorizate, iar ulterior preluate de ambulanțe și transportate la UPU Petroşani. Ceilalți doi oameni, aflați în celălalt autoturism, nu au avut nevoie de îngriiri medicale.

„Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs, cu puţin timp înainte de ora 18.00, pe DN 66, la intrarea pe Defileul Jiului. Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi cu o autospecială de intervenţie.

ADVERTISEMENT

Au constatat că în urma coliziunii dintre 2 autoturisme, în care se aflau, în total, 6 persoane, au rezultat 4 victime, 2 adulţi şi doi copii, astfel: un băiat în vârstă de 7 ani, o fetiţă de 10 ani şi 2 adulţi, un bărbat şi o femeie, vârsta acestora fiind de 40, respectiv 34 de ani”, a informat ISU Hunedoara.

Traficul rutier, blocat pe sensul de mers spre Petroșani

În urma incidentului rutier, traficul rutier a fost blocat pentru câteva zeci de minute pe un singur sens, pe Târgu Jiu – Petroșani. Urmează ca ancheta să stabilească cum s-a produs accidentul de circulație.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav a fost raportat, marți, 2 iulie, pe DN 6, în județul Giurgiu. Din păcate, acesta s-a soldat cu decesul a trei bărbați. Alte cinci persoane, printre care doi copii, au fost rănite și transportate la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT