News

Accident cu șapte victime în Hunedoara. Cinci copii răniți, după impactul dintre un camion și o mașină. Video

28.06.2020 | 11:47
Accident cu sapte victime in Hunedoara Cinci copii raniti dupa impactul dintre un camion si o masina Video
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă seară pe un drum național din județul Hunedoara.

Cinci copii şi doi adulţi au fost răniţi, după ce camioneta în care erau a fost lovită puternic din spate de un autoturism.

Din primele informații, toate cele șapte persoane sunt în afara oricărui pericol, fiind conștiente. Ele urmează să fie evaluate medical.

ADVERTISEMENT

Accident rutier grav în Hunedoara: șapte victime, după impactul dintre un camion și o mașină

Accidentul a avut loc pe DN 66, în localitatea Băcia. Martorii povestesc că dubiţa, care se deplasa pe direcția Hațeg – Simeria, şi în care se aflau doi adulți și cinci copii, a încercat să vireze la stânga.

În acel moment, din spate a venit cu viteză un autoturism şi a intrat direct în camionetă, informează A1.

ADVERTISEMENT

”O camionetă care se deplasa pe direcţia Haţeg – Simeria, în care se aflau doi adulţi şi 5 copii, la km 207 (Băcia) a încercat să vireze la stânga, moment în care a fost lovita de un autoturism condus de un bărbat, care venea din spate”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Accident simeria spre Bacia

Nai-post ni Piercing Tatuaje Ionutz noong Sabado, Hunyo 27, 2020

Ambele mașini s-au răsturnat în urma impactului

Coliziunea dintre cele două mașini a fost atât de violentă, astfel încât ambele s-au răsturnat pe câmpul de pe marginea drumului, iar bucăţi din ele s-au împrăştiat pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Cele şapte victime, doi adulţi şi cinci copii, n-au suferit răni grave. Copiii au suferit doar nişte escoriaţii, o fată are durere la şold, un băiat are traumatism toracic şi plăgi escoriate, iar un adult, traumatism la cot.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru a afla cu exactitate cine a fost vinovat de producerea accidentului.

ADVERTISEMENT