News

Accident cu șase mașini, în centrul Aradului. Unui şofer i s-a făcut rău şi a lovit alte autoturisme aflate la semafor

ISU Arad a intervenit în cazul unui accident cu șase mașini avariate provocat de un șofer care s-a simțit rău și a pierdut controlul volanului la semafor.
06.05.2022 | 15:52
Accident cu sase masini in centrul Aradului Unui sofer i sa facut rau si a lovit alte autoturisme aflate la semafor
O persoană a avut nevoie de descarcerare. Credit foto: ISU Arad
ADVERTISEMENT

Accident auto în centrul Aradului, în zona Podgoria, acolo unde un bărbat a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea și a lovit mai multe mașini, notează AradOn.

Șoferului i s-a făcut rău la volan

După cum arată informațiile de la fața locului, la volanul mașinii care a provocat acest accident s-a aflat un bărbat de 43 de ani, din comună din localitatea Vladimirescu, județul Arad.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au anunțat că acestuia i s-a făcut rău în timp de ce afla cu autoturismul pe Calea Iuliu Maniu. Din această cauză a intrat în alte patru autoturisme aflate la semafor.

“Din primele cercetări ale colegilor s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Iuliu Maniu, spre Podgoria, a intrat în coliziune cu patru autoturisme care staționau la semaforul electric”, transmite ISU Arad.

ADVERTISEMENT

După impactul inițial, autoturismul care a provocat acest incident a ricoșat și s-a lovit cu semaforul din respectiva zonă. La fața locului a fost trimis și un echipaj de pompieri al ISU specializat în descarcerare.

Pompierii au descarcerat un bărbat care suferea de stop cardio-respirator și care, din această cauză a avut nevoie de manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, el a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de urgență Arad pentru acordarea unor îngrijiri medicale suplimentare. Din nefericire, după cum notează presa locală, el și-ar fi pierdut viața pe drumul către unitatea medicală.

Șoferii implicați în acest accident auto au fost testați pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatele au indicat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice. Trebuie precizat faptul că martorii au observat că autoturismul a pornit brusc de pe loc și a rupt și un pom din apropiere.

ADVERTISEMENT

În acest moment, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care a avut loc acest accident.

ADVERTISEMENT