News

Accident cu șase victime, dintre care trei copii, în județul Dolj. Elicopter SMURD, solicitat să intervină

18.07.2020 | 16:49
Accident cu sase victime dintre care trei copii in judetul Dolj Elicopter SMURD solicitat sa intervina
ADVERTISEMENT

Un accident grav de circulație produs sâmbătă în județul Dolj s-a soldat cu cu șase victime, dintre care trei copii.

Evenimentul rutier a fost raportat pe DN56 Craiova – Calafat, în comuna Radovan, fiind implicate nu mai puțin de trei autoturisme.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, una dintre cele șase victime se află într-o stare gravă, pentru aceasta fiind necesară intervenția unui elicopter SMURD.

Accident grav în Dolj, cu șase victime, printre care trei copii

Ziua neagră de sâmbătă a accidentelor de circulație grave din România continuă cu o coliziune petrecută în județul Dolj, între trei autoturisme.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, din datele preliminare reiese faptul că un șofer de 46 de ani, din Radovan, care conducea un autoturism pe DN56, în interiolul localității Radovan, ar fi pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus.

Aceasta era condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Bucovăț. În urma impactului a mai fost lovit un autoturism, care era condus de o femeie de 40 de ani, din Craiova.

ADVERTISEMENT

De pe urma coliziunii violente au rezultat 6 victime, 3 adulți și 3 minori cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani, anunță GDS.

Elicopter SMURD, solicitat să acorde ajutor

Conform sursei citate, cinci dintre victime sunt conștiente. O singură persoană este în stare gravă, cu sângerări abundente. Aceasta a fost preluată de elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fața locului s-au mai deplasat un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și un echipaj de transport victime multiple. Toate cele șase victime sunt transportate la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

Din cauza acestui eveniment rutier, circulaţia în zonă a fost blocată. În acest moment, cei de la Poliție continuă cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT