News
notix pixel id

Accident cu un autobuz STB, în Capitală! Vehiculul rămas fără frâne a intrat într-un bloc

29.04.2019 | 15:29
Accident de autobuz in București

Un accident care se putea transforma într-o adevărată tragedie a avut loc în a doua zi de Paște, în Capitală! Patru persoane au fost rănite, luni dimineață, după ce un autobuz care circula pe linia 163 a Societății de Transport București a rămas fără frâne și a intrat într-un bloc nou construit din Sectorul 6.

Accident cu patru victime, după ce un autobuz a rămas fără frâne, în Capitală

Șoferul autobuzului care circula fără călători, a pierdut controlul mașinii după ce a rămas fără frâne și a intrat într-un imobil de pe Şoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei. Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat, luni, că în jurul orei 11.30, în zona Calea Giuleşti – Orhideelor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), fără pasageri, două maşini în mişcare şi două autoturisme parcate, scrie Mediafax.

Cele patru persoane rănite în accident au fost șoferul autobuzului, cei ai mașinilor lovite și un pasager din-un autovehicul. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Accident autobuz București
Accidentul de autobuz din București s-a soldat cu patru victime

Cum circulă autobuzele STB de Paște

În noaptea de Înviere, liniile de tramvai 1, 10 și 41 au circulat și pe parcursul nopții. În perioada 26-29 aprilie 2019 și 1 mai 2019, mijloacele de transport în comun vor circula cu program de weekend. În zilele de 26-29 aprilie 2019 şi 1 mai 2019, mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor circula după programul corespunzător unei zile de weekend.

Pe 30 aprilie 2019, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de weekend, suplimentat cu aproximativ 25%, cu excepţia liniilor regionale, care vor circula normal. În perioada 26-30 aprilie 2019 şi 1 mai 2019, centrele de emitere şi reîncărcare carduri de transport vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de weekend.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri