News

Accident cumplit în apropiere de Drobeta Turnu Severin. Doi morţi după coliziunea frontală dintre un autoturism şi un tir

Tragedie pe şosea, două persoane şi-au pierdut viaţa în apropiere de Drobeta Turnu Severin. Maşina în care se aflau a fost zdrobită de un tir
09.12.2022 | 13:37
Accident cumplit in apropiere de Drobeta Turnu Severin Doi morti dupa coliziunea frontala dintre un autoturism si un tir
Imagine de la accidentul din Mehedinţi
ADVERTISEMENT

Două persoane au murit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 6, în judeţul Mehedinţi. Traficul în zona municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost complet blocat.

Victimele au 65 şi 37 de ani

Accidentul s-a produs între Orşova şi Drobeta Turnu Severin, în zona viaductului Pădina, fiind vorba de o coliziune între un autotren şi un autoturism.

ADVERTISEMENT

Două persoane care rămăseseră blocate în autoturism au fost declarate decedate. Centrul Infotrafic a precizat că cele două autovehicule s-au ciocnit frontal, condiţiile urmând a fi stabilite ulterior.

La fața locului s-au deplasat şi polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Orșova în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, zona viaductului Pădina, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Schitu, județul Olt.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autoturismului și pasagerul dreapta, un bărbat de 37 de ani, ambii din municipiul Orșova, au decedat.

Pentru a permite intervenţia echipajelor specializate, circulaţia rutieră a fost oprită în ambele direcţii.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, o autospecială de descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Un teribil accident de circulaţie s-a mai produs săptămâna aceasta şi în judeţul Iaşi, chiar în ziua de Moş Niculae, o tânără de 29 de ani pierzându-şi viaţa în localitatea Ţuţora.

“La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași, printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT