News

Accident cumplit în Argeș! Un tânăr venea din Franța să-și vadă părinții și a murit la doi pași de casă

Un accident cumplit a avut loc în Argeș, iar un tânăr care se întorcea din Franța, să își vadă părinții a murit la doi pași de casă.
17.09.2022 | 19:44
Accident cumplit in Arges Un tanar venea din Franta sasi vada parintii si a murit la doi pasi de casa
Florin avea 26 de ani și se întorcea acasă, să își vadă părinții, înainte de a muri într-un accident teribil / Foto: Facebook, Observator / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin, un tânăr de doar 26 de ani, se întorcea din Franța, țara în care lucra de ceva vreme deja. Voia să își vadă părinții din comuna Căldăraru din Argeș. Dar, din păcate, o tragedie petrecută în timp ce se afla la volan l-a împiedicat să își mai strângă în brațe mama și tatăl, el murind la doar câțiva kilometri de casă.

Tânărul care se întorcea din Franța să își vadă părinții a murit aproape de casă

Noaptea dintre vineri și sâmbătă a fost una tragică pentru Florin, un tânăr de 26 de ani. El se întorcea din Franța, țara în care își găsise de muncă și, tot drumul de mii de kilometri l-a petrecut la volan. Doar că, înainte de a ajunge la casa părintească a făcut accident.

ADVERTISEMENT

Conform Observator, în apropiere de casa în care locuiau părinții tânărului, Florin a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un copac și s-a răsturnat. În ciuda eforturilor echipajelor de intervenția și medicilor ajunși la fața locului, el nu a mai putut fi resuscitat și a încetat din viață din cauza leziunilor.

Conform informațiilor publicate de sursa citată, Florin ar fi adormit la volan, aceasta fiind, de altfel, cea mai probabilă cauză accidentului, drumul din Franța până în comuna Căldăraru din județul Argeș fiind istovitor.

ADVERTISEMENT

“Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă (17 septembrie 2022, n. red.), în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț. În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a filmat chiar înainte de accident

Conform Observator, Florin, tânărul de 26 de ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident rutier din Argeș, a plecat de mai multe zile din Franța. De-a lungul timpului petrecut la volan, el s-a filmat în repetate rânduri și a publicat pe contul său de Facebook imagini cu drumul.

Ultima filmare a lui Florin a fost făcută chiar pe drumul din comuna Căldăraru din Argeș. Mai mult, în postările pe care le-a făcut de-a lungul timpului – plecat din Paris, Franța, pe 14 septembrie – Florin a anunțat, pe Facebook, că este obosit.

ADVERTISEMENT

Florin ajunsese în Ungaria, pe 15 septembrie, de dimineață, iar din imaginea postată, cu el la volan, vitezometrul indica că avea o viteză de 122 de km/h. Trebuie însă precizat că părea că se află pe o autostradă, tânărul de 26 de ani lucrând ca și șofer profesionist.

Conform informațiilor date publicității de Poliție, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și ancheta continuă pentru a fi determinate împrejurările exacte ale accidentului care l-a ucis pe tânărul de 26 de ani.

ADVERTISEMENT