News

Accident cumplit în Capitală! Doi copii și bunicul lor au fost spulberați chiar la ieșirea dintr-un complex rezidențial. Atenție, imagini șocante!

23.06.2020 | 14:05
Accident cumplit in Capitala Doi copii si bunicul lor au fost spulberati chiar la iesirea dintrun complex rezidential Atentie imagini socante
Accident cumplit în București. Doi copii și bunicul lor au fost spulberați de un șofer care se grăbea să prindă bariera ridicată
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de marți, 23 iunie, după ce un șofer a lovit în plin doi copii care ieșeau împreună cu bunicul lor din complexul rezidențial Confort City din Capitală. În imaginile cu puternic impact emoțional surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum bărbatul ignoră faptul că victimele traversau strada și virează la stânga, trecând peste ei.

În ultimul moment, a reușit să îl evite pe băiețelul din imediata apropiere a autoturismului, însă cel de-al doilea, în vârstă de șase ani a fost prins chiar sub roți și s-a ales cu răni grave. Potrivit martorilor oculari, micuțul are toracele strivit și prezintă suspiciune de mână și clavicule rupte.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au transportat la Spitalul Marie Curie policontuzionat, în stare stabilă și urmează să fie operat de urgență de un chirurg ortoped. Ulterior, pe grupul de Facebook al locatarilor din complex a  fost vehiculată o ipoteză șocantă cu privire la acest incident nefericit.

Doi copii și bunicul lor au fost accidentați grav în Capitală. Șoferul se grăbea să prindă bariera ridicată

Oamenii susțin că șoferul circula cu o viteză mult peste limita legală admisă pentru a prinde bariera ridicată din dorința de a fenta sistemul de plată și a economisi, practic, câțiva lei. În goana sa nu a observat că victimele ieșiseră din complex și tocmai traversau strada.

ADVERTISEMENT


Există în complex oameni care ies cu mașina în spatele altor mașini, ca să nu plătească o taxă de câțiva lei, pe care oricum îi folosim pentru investiții în complex. Am încercat să reducem acest fenomen prin montarea de limitatoare de viteză la ieșire pe bariera din dreapta, însă și așa unii oameni insistă să facă acest gest stupid.

Astăzi, din cauză că nu a vrut să plătească o taxă de câțiva lei și a încercat să forțeze ieșirea la bariere, posesorul unei mașini nu tocmai ieftine a dat peste un locatar și doi copii. Bunicul era lovit la cap, copilul 2 a scăpat din ce am văzut, era bine de dimineată, celalalt grav lovit.

ADVERTISEMENT

Clavicula ruptă, torace rupt, mâna ruptă, l-a luat salvarea în jur de ora 9:30 -10:00 , altceva nu știm. La ora 9 când am plecat spre serviciu, era undeva jos pe asfalt, plângea permanent. Șoferul cred că stătea pe telefon, oricum a forțat nota să treacă după o altă mașină, ca să nu plătească costul staționării în interiorul complexului”, povestesc locatarii.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Potrivit polițiștilor din Popești Leordeni, după ce i-a acroșat pe cei trei pietoni, șoferul a oprit autoturismul în zona accidentului. Ulterior, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să ajungă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

În comuna Popești-Leordeni, pe Splaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcției de mers, ar fi acroșat 3 pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat și a unui minor aceștia fiind transportați la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

ADVERTISEMENT