News

Accident cumplit în Dorohoi. Două femei si-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite

15.04.2021 | 19:48
Accident cumplit in Dorohoi Doua femei siau pierdut viata iar alte patru persoane au fost ranite
Accident cumplit în Dorohoi. Două femei si-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite Sursa foto: monitorulbt.ro
ADVERTISEMENT

Accident cumplit în Dorohoi. Două femei si-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după impactul dintre două autoturisme.

Coliziunea dintre cele două mașini a avut lor la ieşirea din municipiul Dorohoi spre Suceava, în zona Grădinii de Vară. Traficul pe DN 29 a fost întrerupt.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au precizat că accidentul dintre cele două autoturisme s-a produs după ce șoferul şoferul unui mașini marca Hyundai nu s-a asigurat în momentul efectuării unu viraj la stânga. În acel moment maşina acestuia a fost lovită violent de un alt autoturism.

Accident cumplit în Dorohoi. Două femei si-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite

Accident cumplit în Dorohoi.
Accident cumplit în Dorohoi.
Sursa foto: monitorulbt.ro

Cele două femei care au murit, în vârstă de 54 și 21 de ani, se aflau în mașina care a efectuat virajul neregulamentar, alături de o altă femeie și șoferul, răniți și ei. De asemenea, și cei doi oamenii aflați în autoturismul care circula regulamentar au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Județean pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat că la fața locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Dorohoi şi Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă de Terapie Intensivă mobilă şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Într-o mașină se aflau doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei. În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate,” a declarat Dorina Lupu, potrivit Știri.Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a adăugat aceasta.

În urma accidentului, traficul a fost oprit: „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 29A, la ieșirea din localitatea Dorohoi, județul Botoșani, către municipiul Suceava, în urma impactului rezultând rănirea gravă a patru persoane.

ADVERTISEMENT

„Traficul este întrerupt pe DN 29 A, fiind deviată circulația pe străzi adiacente, prin localitatea Șendriceni”.Circulația a fost reluată peste aproximativ o oră și jumătate.

ADVERTISEMENT