News

Accident cumplit în Galați. Șapte persoane au fost rănite, după ciocnirea a trei mașini

Un cumplit accident de circulație s-a produs în Galați, nu mai puțin de șapte persoane, dintre care trei copii, fiind rănite după ce trei mașini s-au ciocnit.
06.06.2023 | 17:58
Accident cumplit in Galati Sapte persoane au fost ranite dupa ciocnirea a trei masini
Accident cumplit în Galați. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs pe DN 25, iar cele șapte persoane rănite în accidentul din Șendreni, județul Galați, au ajuns la spital. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 25, localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme”, anunța Centrul Infotrafic.

Accident cumplit în Galați

Conform Știrile PRO TV, circulația a fost îngreunată după acest accident de circulație. ”Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind ridicate”, mai precizează sursa citată. Toate victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii sunt în continuare la fața locului și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs impactul. Cea mai probabilă cauză pare a fi o neacordare de prioritate. Traficul rutier este dat peste cap la ieșirea din Galați spre Șendreni, pe ambele sensuri de mers, formându-se cozi din cauza restricțiilor impuse de măsurătorile care se fac pentru un accident violent, produs în urmă cu puțin timp în zona cunoscută sub numele la Bolcan”, anunță și Viața Liberă.

Tot în Galați, în urmă cu mai multe ore, o șoferiță în vârstă de 29 de ani a lovit o fetiță de 8 ani care se afla pe trotinetă. Accidentul s-a produs pe strada Costache Conachi din Galați, iar de vină ar fi fetița, care a trecut strada prin loc nepermis, pe trotinetă.

ADVERTISEMENT

Rudele fetei au amenințat-o pe șoferiță cu bătaia, astfel că femeia s-a speriat și a părăsit locul producerii accidentului, după care a ajuns în parcarea unui magazin de pe strada Oțelarilor și a apelat numărul unic de urgență 112, unde a chemat Poliția. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, dar și din partea Secției 3 Poliție Galați, pentru a efectua verificări suplimentare.

Polițiștii au testat-o pe șoferiță cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Între timp, minora a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, pentru a primit îngrijiri medicale. ”A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest accident rutier”, a precizat IPJ Galați.

ADVERTISEMENT

Tot în Galați, în urmă cu trei zile, o autoutilitară care transporta cereale și un camion au fost implicate într-un accident pe DN 25 Movileni – Șendreni. Aici, camionul a fost cuprins de flăcări în urma incendiului, iar o persoană a fost rănită. Conform ISU Galați, camionul a fost distrus în totalitate de flăcări.

”În urma impactului a izbucnit un incendiu la capul tractor al autocamionului, incendiu care, până la sosirea echipajelor de pompieri, s-a propagat şi la remorcă. Pompierii sosiţi cu 5 autospeciale – 3 de stingere, descarcerarea şi o ambulanţă SMURD – au încercat să stingă focul, însă flăcările au distrus în totalitate. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind conştientă, neîncarcerată”, a mai menționat ISU Galați.

ADVERTISEMENT

România rămâne printre cele mai nesigure țări din Europa când vine vorba de drumurile publice. Nu mai puțin de 5 oameni mor la fiecare 24 de ore pe drumurile țării, iar factorii acestei situații sunt mai multe, de la starea proastă a drumurilor, lipsa infrastructurii, la lipsa de disciplină în trafic.

ADVERTISEMENT