News

Accident cumplit între o maşină şi un TIR, în județul Covasna! Două persoane au murit. Alte patru sunt rănite, printre care şi copii

16.08.2020 | 15:58
Accident cumplit intre o masina si un TIR in judetul Covasna Doua persoane au murit Alte patru sunt ranite printre care si copii
Un autoturism a fost spulberat de un autotren în aproperea localității Oituz, județul Covasna. Sursa foto: Isu Covasna
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs duminică, 16 august, pe Drumul Național 11 Târgu Secuiesc-Onești, în apropierea localității Oituz, județul Covasna, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autotren.

În urma impactului puternic, două persoane au decedat, în vreme ce alte patru s-au ales cu răni grave și au avut nevoie de intervenția echipajelor medicale. Printre victime s-au numărat și doi copii, transportați de urgență la spitalul Brașov.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș, solicitat pentru a prelua unul dintre pasageri. Ancheta demarată de autorități urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Accident soldat cu doi morți în județul Covasna. Alte patru persoane au fost rănite

În jurul prânzului a avut loc un eveniment rutier pe DN 11 între un autoturism și un autotren, în apropiere de localitatea Oituz, în care au fost implicate 6 persoane, dintre care 4 adulți și 2 copii. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 ambulanțe (1 SMURD și 1 SAJ), un echipaj SMURD cu medic din Brașov și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, la locul evenimentului rutier au fost găsite două persoane încarcerate în autoturism și decedate. Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două persoane și acordarea primului ajutor medical celor trei victime aflate pe bancheta din spate a autoturismului.

În urma evenimentului rutier, cei doi copii au fost transportați la spitalul de copii din Brașov, iar un alt pasager a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Târgu Mureș”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna.