News

Accident cumplit în Mehedinți. Trei tineri au murit după ce un TIR a spulberat un autoturism

Accident cumplit în Mehedinți. Trei tineri au murit după ce un TIR a spulberat un autoturism, iar acum familiile se pregătesc de înmormântare.
16.05.2023 | 23:49
Accident cumplit in Mehedinti Trei tineri au murit dupa ce un TIR a spulberat un autoturism
Accident cumplit în Mehedinți. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Accident cumplit în Mehedinți. Trei tineri au murit după ce un TIR a spulberat un autoturism, iar acum familiile se pregătesc de înmormântare. Polițiștii au anunțat că victimele au fost două fete de 18 și 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în autoturismul care a lovit din plin TIR-ul.

Accident cumplit în Mehedinți. Trei tineri au murit

Conform ISU Mehedinți, pompierii din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, alături de o ambulanță SMURD. Accidentul a avut loc pe DN 56A în județul Mehedinți. La fața locului au ajuns, de asemenea, trei echipaje ale SAJ Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Cele trei victime au rămas inițial blocate în autoturism și a fost nevoie de descarcerarea lor. Din păcate salvatorii au constatat decesul pentru că accidentul a fost brutal. ”Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinți.

Potrivit Observatornews.ro, accidentul s-a produs la ieșirea din Vânju Mare spre localitatea Bucura. “Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, au mai transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

ADVERTISEMENT

“În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator”, au mai anunțat pompierii. Polițiștii vor încerca să determine cum s-a produs accidentul.

În urmă cu o săptămână, în Mehedinți au avut loc trei accidente în doar trei ore. Primul accident, produs în Butoiești, a necesitat intervenția a două echipaje de pompieri de la Strehaia. În acest accident a fost implicat un autoturism care a fost lovit de un tren, însă în mod miraculos șoferul autoturismului a scăpat cu viața. Victima a ajuns la UPU Drobeta Turnu-Severin.

ADVERTISEMENT

Al doilea accident a avut loc pe DN6 în Arginești, unde un autoturism a lovit din plin un parapet. Aici au intervenit pompierii din Stația Strehaia. Șoferul în vârstă de 27 de ani era inconștient la sosirea salvatorilor, însă a rămas în viață. Și în acest caz victima a fost transportată de urgență la Spitalul de Urgență din Filiași, unde a fost stabilizat cu ajutorul medicilor.

Al treilea accident s-a produs chiar în municipiul Drobeta Turnu-Severin, între două autoturisme, la intersecția străzilor Mareșal Averescu cu Independenței. La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, fiind chemate la fața locului și o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

În acest caz, în urma accidentului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajelor medicale SMURD și SAJ. O femeie în vârstă de 75 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind conștientă și cooperantă, în timp ce o a doua victimă a refuzat transportul la spital, considerând că nu are nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT