News

Accident cumplit în prima zi a lui 2021. Doi polițiști sunt răniți grav

01.01.2021 | 12:15
Accident cumplit in prima zi a lui 2021 Doi politisti sunt raniti grav
ADVERTISEMENT

Anul 2021 a început cu un grav accident rutier produs în județul Olt, în urma căruia doi polițiști au suferit răni grave și au ajuns la spital.

În eveniment a fost implicată mașina de serviciu a agenților și o ambulanță. Cele două persoane aflate în mașina de salvare, o asistentă și un ambulanțier, au avut de asemenea nevoie de spitalizare.

ADVERTISEMENT

Conform centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul rutier de vineri dimineața a avut loc pe Drumul Național 64, în comuna Şopârlița din judeţul Olt.

Doi polițiști, răniți grav în urma unui cumplit accident produs în prima zi din 2021

Doi agenți de Poliție au fost răniţi grav în prima zi din 2021, vineri, după ce maşina de serviciu în care se aflau a intrat în coliziune cu o ambulanţă. pe DN 64 Caracal-Găneasa.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că ambele echipaje se deplasau către acelaşi caz, preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea ulterior în accident. De asemenea, au fost răniţi şi asistenta şi şoferul ambulanţei.

Din primele informații oferite de autorități, cei doi polițiști vătămați în accidentul de la Șopârlița au fracturi ale membrelor inferioare. Se pare că ambulanța a frânat brusc, iar autospeciala cu cei doi a intrat în coliziune faţă spate cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Accidentul din Olt, cauzat de persoana violentă

Din datele oficiale, se pare că la baza acestui grav accident a stat persoana violentă ridicată. La un moment dat, acest pacient a devenit violent, conducătorul ambulanţei a frânat brusc, moment în care echipajul poliţiei a intrat în coliziune cu acesta, evenimentul petrecut pe fondul unui carosabil uşor umed.

“Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed. 5 persoane au fost implicate în eveniment, respectiv doi colegi din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, un ambulanțier și un pacient.

ADVERTISEMENT

Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente. Din păcate, cei doi colegi prezintă fracturi la membrele inferioare”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt, conform Gazeta Nouă.

În total, cinci persoane au fost implicate în eveniment, doi polițiști de la Secția de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, un ambulanțier și un pacient.

ADVERTISEMENT
Tags: