News

Accident cumplit în Timiș. Șofer de 25 de ani, decapitat după impactul cu un tractor condus de un minor de 16 ani

Un accident deosebit de grav a avut loc luni seara în județul Timiș. Un șofer de 25 de ani a fost decapitat după impactul cu un tractor condus de un minor de 16 ani.
05.07.2022 | 09:16
Accident cumplit in Timis Sofer de 25 de ani decapitat dupa impactul cu un tractor condus de un minor de 16 ani
Tânăr de 25 de ani, decapitat într-un grav accident în Timiș. Mașina victimei, zdrobită de un tractor condus de un copil de 16 ani. Sursa foto: spynews / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră produsă în debutul săptămânii în vestul țării. Un tânăr de 25 de ani a murit într-un accident cumplit produs în județul Timiș.

Tânăr de 25 de ani, decapitat într-un grav accident în Timiș. Mașina victimei, zdrobită de un tractor condus de un copil de 16 ani

Accidentul a fost consemnat luni seară în jurul orei 22.00, în Bethausen, județul Timiș. Un tractor condus de un minor de 16 ani a intrat pe contrasens și a lovit din plin o mașină în care se aflau doi frați gemeni de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului s-au deplasat echipaje de ambulanță, pompierii de la descarcerare, dar și polițiștii de la rutieră.

Aici, echipajele de intervenție au constatat imagini teribile. Unul dintre cei doi frați gemeni, cel aflat la volanul autoturismului lovit de tractor, a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 25 de ani a fost pur și simplu decapitat. Fratele său geamăn, aflat pe locul din dreapta, a fost rănit grav.

Acesta din urmă a fost scos cu dificultate de pompierii de la descarcerare și, alături de celălalt rănit, minorul de 16 ani, au fost predați echipajelor de pe ambulanță.

ADVERTISEMENT

”Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani și a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru ucidere din culpă deschis de Poliție

În urma tragediei de luni, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Tânărul aflat la volanul tractorului nu era băut, dar nu avea permis, dată fiind vârsta sa.

ADVERTISEMENT