News

Accident înfiorător în Dâmbovița! S-au izbit cu mașina de un stâlp în drum spre o înmormântare! Un bărbat a murit

Accident înfiorător în Dâmbovița! S-au izbit cu mașina de un stâlp în drum spre o înmormântare! Un bărbat a murit, acesta fiind pasager într-un vehicul electric
13.02.2022 | 16:12
Accident infiorator in Dambovita Sau izbit cu masina de un stalp in drum spre o inmormantare Un barbat a murit
Accident înfiorător petrecut în Dâmbovița! Sursa foto - ISU Dâmbovița
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Dâmboviţa a încetat din viață după ce mașina în care acesta călătorea a intrat într-un stâlp de electricitate.

În vârstă de 60 de ani, acesta era pasager într-un vehicul electric. Ironia face ca victima, dar şi şoferul alături de un alt pasager să se afle în drum pentru înmormântarea unei rude.

ADVERTISEMENT

Accident înfiorător în județul Dâmbovița!

Evenimentul rutier s-a produs pe DJ 724, în localitatea dâmboviţeană Pucheni. Un bărbat de 75 de ani, în timp ce conducea un triciclu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Acesta s-a izbit de un stâlp şi apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din nefericire, pasagerul care se afla în dreapta a decedat pe loc.

ADVERTISEMENT

Celălat pasager, în vârstă de 79 de ani a fost și el rănit la fel ca şoferul de 75 de ani. Aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare și au ajuns la spital.

„La locul evenimentului pompierii au găsit o persoană inconştientă aflată în şanţul de cca, 2 metri adâncime, pe care au predat-o echipajului medical care au început imediat procedurile de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Ulterior au mai fost identificate două persoane implicate în accident.

Din nefericire persoană inconştienţă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul SAJ Dâmboviţa”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Poliţiştii strâng acum probe pentru a afla cum s-a petrecut tragedia

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT
Tags: