News

Accident de ATV în Bihor. Un bărbat a murit pe Valea Iadului

Tragedie în Bihor. Un bărbat a murit pe Valea Iadului într-un accident de ATV.
07.08.2021 | 21:39
Accident de ATV in Bihor Un barbat a murit pe Valea Iadului
ADVERTISEMENT

Salvamontiştii din Bihor au intervenit sâmbătă, după un accident de ATV, soldat cu 2 victime. Tragedia s-a produs pe Valea Iadului, la circa un kilometru de Cascada Iadolina.

Bărbatul care conducea ATV-ul a murit din cauza unei leziuni grave, iar partenera acestuia a suferit mai multe răni la membre şi coloană, fiind preluată de un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

”Echipajele medicale au acordat asistenţă şi altor 2 persoane, martori ai accidentului, aflate in stare de şoc”, arată o postare pe pagina de Facebook Salvamont Salvaspeo Bihor.

Tragedie în Bihor. Un bărbat a murit într-un accident de ATV

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 17.20. Salvamontiştii din Bihor au intervenit sâmbătă, 7 august, alături de un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV.

ADVERTISEMENT

„Date fiind leziunile grave raportate in apelurile iniţiale la SNAU 112, in zonă a fost dislocat si un elicopter SMURD de la baza din Arad. (…) Din păcate, ca urmare a cotractării unor leziuni grave, incompatibile cu viaţa, pilotul ATV-ului a decedat.

Partenera acestuia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor si coloanei lombare şi a fost preluată de elicopterul SMURD. Ea va fi predată la UPU Oradea.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale au acordat asistenţă şi altor 2 persoane, martori ai accidentului, aflate in stare de şoc”, arată o postare pe pagina de Facebook Salvamont Salvaspeo Bihor.

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Recent, un bărbat din Timiș care a ieșit la plimbare cu ATV-ul în natură și-a pierdut viața în urma unui accident.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut într-o pădure din satul Bencecul de Jos, comuna Pișchia. Bărbatul avea doar 46 de ani.

Pe lângă polițiști, la fața locului s-au deplasat salvatorii de la ISU Timiș și o ambulanță. Echipajele de urgență au încercat să îi acorde primul ajutor, însă era deja prea târziu.

Săptămâna aceasta, Emilio Ballack, fiul celebrului Michael Ballack, a murit într-un tragic accident de ATV. Tragedia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00, pe un teren accidentat din apropierea unei case de vacanţă care aparţine familiei în Portugalia.

ADVERTISEMENT