News

Accident deosebit de grav. Cinci oameni au murit, şapte au fost răniţi. A fost activat planul roşu de intervenţie

30.06.2019 | 08:38
Accident deosebit de grav Cinci oameni au murit sapte au fost raniti A fost activat planul rosu de interventie

Accident deosebit de grav în județul Vaslui, unde cinci persoane au murit, iar alte șapte au fost grav rănite, în uma coliziunii dintre trei autoturisme. Cumplitul accident a avut loc pe Drumul European 581, în zona localității Bădeana, județul Vaslui.

Accident grav cu cinci morti, la Vaslui

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 12 victime dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal „Elena Beldiman”, una dintre cele opt victime a decedat. În total, sunt cinci persoane decedate (dintre care una este minoră) și 7 persoane rănite, dintre care, două victime sunt într-o stare foarte gravă”

, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Accident grav soldat cu cinci morti
Accident grav soldat cu cinci morti

Alte șapte persoane au fost grav rănite, în urma accidentului rutier

Polițiștii vasluieni au stabilit că accidentul din zona localității Bădeana s-a produs după ce șoferul unui autoturism a încercat să facă o depășire care s-a dovedit a fo foarte periculoasă. Șoferulse pare că a vrut să depășească mai multe mașini, dar nu a mai avut timp, deoarece un alt autoturism venea de pe celălalt sens de mers. A încercat să reintre pe banda sa de circulație, dar a acroșat două autoturisme care circulau regulamentar.

Patru dintre persoanele care se aflau în mașina care a intrat în depășire și-au pierdut viața, între ele și un copil. Vehiculul era înmatriculat în Bacău și oamenii erau în drum spre Grecia.

Cea de-a patra persoană decedată era șoferul uneia dintre mașinile lovite. În cel de-al treilea autoturism erau două persoane, soț și soție, din Bulgaria.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru a aflaexact condițiile în care a avut loc tragicul accident soldat cu cinci morți și șapte răniți, dintre care doi foarte grav.