News

Accident deosebit de grav în Suceava. O tânără de 21 de ani a murit pe loc, iar alta de 19 ani este în stare gravă

25.09.2020 | 09:57
Accident deosebit de grav in Suceava O tanara de 21 de ani a murit pe loc iar alta de 19 ani este in stare grava
ADVERTISEMENT

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut vineri dimineață în Suceava, acolo unde impactul dintre un autoturism și o autobetonieră a produs moartea unei fete extrem de tinere.

Tragedia rutieră a fost raportată în localitatea Preutești. În urma unui impact puternic dintre o autobetonieră şi un autoturism, o tânără de 21 de ani s-a stins pe loc din viață.

ADVERTISEMENT

Dată fiind gravitatea accidentului, la fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Accident rutier grav în Suceava. O tânără de 21 de ani a murit pe loc

Continuă accidentele rutiere grave pe șoselele din România. O tragedie s-a petrecut vineri dimineață pe raza satului Basarabi, comuna Preutești (județul Suceava). Un accident în care au fost implicate un autoturism și o autobetonieră a dus la un deces și rănirea gravă a altei persoane.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, în autoturism se aflau două tinere, de 19, respectiv, 21 de ani.

Drama s-a petrecut în jurul orei 07.00, în timp ce mașina celor două tinere se deplasa pe o șosea din Basarabi. Autoturismul a intrat în coliziune frontală cu o autobetonieră, impactul fiind devastator pentru autoturismul în care se aflau cele două tinere.

ADVERTISEMENT

”Din nefericire, tânăra de 21 de ani si-a pierdut viata, fiind declarat decesul. Cea de-a doua victima din autoturism este transportata la spital. Este constienta, dar cu multiple traumatisme, in urma accidentului rutier”, a declarat Găleată pentru Monitorul de Suceava.

Fata de 21 de ani, decedată pe loc

La scurt timp după producerea accidentului, prin intermediul unui apel la 112 a fost solicitată intervenția echipelor de salvare, la fața locului ajungând în scurt timp o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijinită de două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor echipelor de salvare, pentru fata de 21 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiind declarant decesul acesteia. În ceea ce o privește pe tânăra de 19 ani, aceasta era conștientă, dar cu multiple traumatisme și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autobetonierei nu a necesitat intervenții medicale și transport la spital. În acest moment, polițiștii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili modul în care s-a petrecut tragedia și cine se face vinovat de producerea gravului accident rutier.

ADVERTISEMENT