ACCIDENT ELICOPTER MUREŞ. Există o supravieţuitoare: “Este un miracol”

Mădălina Tătaru   
în Nicio categorie
30/07/2013, 08:20
ACCIDENT ELICOPTER MUREŞ. Există o supravieţuitoare: “Este un miracol”

Luni seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SMURD Mureş, a fost adusă persoana care a supravieţuit accidentului de elicopter. Este vorba despre Emilia Morar, angajată a omului de afaceri Sorin Ţerbea, deţinătorul elicopterului care, în urma impactului, a decedat.

“Este o victimă rezultată dintr-un accident aviatic, starea dînsei – este vorba despre o femeie de 40 de ani – este momentan bună, incredibil de bună, avînd în vedere mecanismul traumei, un elicopter care s-a prăbuşit momentan fără alţi supravieţuitori. Din fericire, a fost în contact cu apa, dar nu este vorba de înec. Este conştientă, cooperantă, stabilă hemodinamic, respiră singură fără ajutorul aparatelor. I se fac investigaţii aprofundate, avînd în vedere mecanismul traumei”, a spus medicul Lavinia Orac pentru Mediafax.

“Vorbeşte la fel cum vorbesc şi eu cu dumneavoastră, este practic un miracol că a supravieţuit fără mare lucru, ca să zic aşa. Este vorba despre o contuzie la umăr, în aparenţă, escoriaţii la nivelul membrelor, cam atît momentan. Nu pare ceva foarte grav. Acum intră la computer tomograf să vedem, dacă nu este ceva nu-l vedem cu ochiul liber”, a mai spus medicul.

Închide ×