Accident extrem de BIZAR la grădina zoologică. Vizitatorii au avut un adevărat şoc!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 14:40
Accident extrem de BIZAR la grădina zoologică. Vizitatorii au avut un adevărat şoc!

O fetiţă în vârstă de şapte ani, din Maroc, a murit după un incident neobişnuit petrecut la grădina zoologică. Pentru a vedea mai bine animalele, micuţa fusese ridicată pe umerii tatălui ei. Când familia a ajuns însă în dreptul zonei unde se afla elefantul, animalul a reacţionat într-un mod foarte bizar: a luat o piatră de pe jos cu trompa şi a aruncat cu ea în copil.

Fetiţa fost lovită în cap şi şi-a pierdut cunoştiţa. A fost transportată de urgenţă la spital, însă, din nefericire, rănile i-au fost fatale, scrie metro.co.uk.

Acum, reprezentanţii grădinii zoologice spun că nu au nicio vină pentru decesul micuţei, iar că “accidentele de felul acesta sunt extrem de rare şi neobişnuite”.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×