News

Accident extrem de grav în Craiova. Impact devastator între două mașini. Trei oameni au murit, printre care o fetiță de 6 ani. Update

28.07.2020 | 09:41
Accident extrem de grav in Craiova Impact devastator intre doua masini Trei oameni au murit printre care o fetita de 6 ani Update
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 9:19. Numărul persoanelor decedate în urma accidentului grav petrecut marți dimineață la Craiova a ajuns la trei.  O fetiță de numai 6 ani, un tânăr de 25 ani și un bărbat de 41 ani au murit, iar o femeie de 34 ani a fost transportată la spital, anunță Jurnalul Olteniei.

Conform sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 5. Femeia și minora, ambele din Motru, erau pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 8:11/ Un accident rutier extrem de grav a avut loc marți dimineață în zona municipiului Craiova.

O persoană a murit după coliziunea frontală dintre două mașini care circulau pe Centura de Nord a orașului.

ADVERTISEMENT

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, din cauza evenimentului rutier, traficul de pe DN 65F a fost blocat, iar circulația a fost deviată pe străzi din zonă.

O persoană a murit după un accident extrem de grav produs în Craiova

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) informează că, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul este oprit pe DN 65F (Centura de Nord a municipiului Craiova), județul Dolj, fiind deviată circulația pe străzi adiacente.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului de marți dimineață, conducătorul unui autoturism implicat a decedat. Evenimentul s-a soldat și cu rănirea a altor două persoane, care au fost transportate la spital.

După oprirea traficului, cei de la Poliția Rutieră au estimat că circulația va fi reluată pe DN 65F în circa 40 de minute.

ADVERTISEMENT

Centura de Nord a Craiovei, locul unui alt accident grav în 2020

Tot în zona Centurii de Nord a Craiovei, trei persoane au murit în această vară, după ce mașina în care se aflau, un Renault, a fost izbit frontal de un camion.

Șoferul autoturismului Renault ar fi intrat pe contrasens direct în camion, pe centura orașului. Cei trei pasageri au murit, mașina fiind distrusă. Tragicul accident a avut loc miercuri, 17 iunie, cele trei persoane din autoturismul Renault Laguna murind în urma impactului.

Camionul s-a răsturnat în afara carosabilului în urma impactului violent. Șoferul a fost rănit, însă viața nu i-a fost pusă în pericol.

ADVERTISEMENT