News

Accident extrem de grav în Mamaia. Impact violent între două mașini. S-au făcut praf

01.09.2020 | 08:51
Accident extrem de grav in Mamaia Impact violent intre doua masini Sau facut praf
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav a avut loc luni seara în Mamaia. Două mașini s-au făcut praf după un impact frontal petrecut la intrarea în stațiunea de pe litoral.

Coliziunea celor două autoturisme a fost atât de puternică încât una dintre ele a fost proiectată în afara șoselei.A trecut de trotuar și de gardul viu de pe margine și s-a oprit într-un copac.

ADVERTISEMENT

Din evenimentul rutier grav de pe litoral au rezultat doi răniți. În primă fază, o persoană a avut nevoie de intervenția echipelor de la descarcerare pentru a putea fi scoasă dintre fiarele mașinii.

Două mașini s-au făcut praf într-un grav accident în Mamaia

Neatenția la volan și viteza excesivă au adus un nou accident rutier cu victime pe șoselele din România. Doi răniți au ajuns la spital în seara de luni, la Mamaia, după o coliziune violentă între mașinile pe care le conduceau.

ADVERTISEMENT

Unul dintre autoturismele implicate în impact a fost serios avariat, iar șoseaua a fost acoperită cu bucăți de geam și caroserie desprinse din cele două mașini lovite.

Din cauza evenimentului rutier, agenții de la Poliția Rutieră au fost nevoiți să oprească temporar circulația în zonă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav produs în Mamaia, tot luni seara

Șoselele din Mamaia au fost blestemate luni seara. Astfel, la nici două ore distanță de la accidentul în care au fost implicate două autoturisme, un Mercedes și un BMW, iar doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, pompierii au fost chemați la un alt eveniment rutier.

Potrivit informațiilor oferite de Ziarul Constanța, tot în Mamaia, o mașină s-a răsturnat, în zona Summerland, iar trei victime au avut nevoie de ajutor medical. Doi dintre ei, tot tineri, ca și în accidentul precedent, au fost transportați la spitalul județean de Urgență Constanța

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au fost trimise un echipaj SMURD și în sprijin o ambulanță de la serviciul județean, dar și echipaje de la IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT